سلام دوستان من تحلیل گر حرفه ای نیستم اما تحقیقاتی که کردم خواستم جهت کمک به هم وطن خودم کنم
1ریزش بیت جلوی تمام صعود ارزها راگرفته و بیت تا 30هزار پاینتر نخواهد آمد چون شرکتهای سرمایه گذار نمیزارن
2اگر ایلان گفته رمز ارز دوج کوین یک رمز ارز شوخی بوده و مدیرش نیستم از سیایت خودش توبازار هست تا نهنگها بفهمن که حمایت ایلان کم شده و بفروشن. نهایت تا 22سنت الی 25خواهد رفت چون ناحیه مقاومت شدیدی داره در این سنت
3اگر دوج رمز ارز خوب نبود در کوین بیس لیست نخواهد شد یک صرافی که مستقیم به اوراق بهادر آمریکا وصل هست پس بدانید این قیمتها با اقتصاد آمریکا یک چیز ناچیز هست
4این ها همش سیاست آمریکا در قبال چین و جمع آوری اقتصاد مالی در رتبه اول به وسیله دوج کوین چون نامحدود هست و جای دلار خواهد گرفت دارن برنامه ریزی میکنن که رمز ارز خودشان را به رسمیت به تمام کشورها ارائه دهند و پولی به جیب بزنن یادتون نره قدرت فعلی سرمایه گذاری آمریکا هست
4شما متوجه لگو دوج شدین درسته چرا در این اواخر عوض شده چون دارن به صورت مخفیانه کارهای انجام میدن تا به رسمت بشمارن در ارز دیجیتال و قیمت خوب این رمز ارز برای اینکه یک کشور را از فقر ویا تنگ دستی کمک کنه همین ارز هست هرتراکنش که صفرقرار بشه اما کارمزد که به صرافی ها آمریکایی گرفته میشه سود کلانی خواهد شد و کمک کشور میشه
5حالا ایلان ماسک چرا دخالت نمیکنه چون یک سوم رمز ارز داره منتظره این رمز ارز به قیمت قبلی خودش برگرده محدوده 60سنت الی 70سنت اون موقع هم با لیست شدن در کوین بیس با فاندا خوب و طرحهای که خواهد داد این رمز ارز به رتبه دوم خواهد رسید و هرکس تو این بازار کف خرید کنه سود خوبی خواهد برد
نصیحت من به دوستان از محدوده 27الی 22سنت اگر نقد دارین خرید بزنین به صورت پله ای تا یک ماه دیگه انشالله همه نیاز مالی شما برطرف خواهد شد
بهتره پست های قبلی منو چک کنین تمام ارزها با فاندای خوب بالا میان نه تکنیکال و یا با روش پروژه خوب منتظر پروژه های خوب دوج هم باشین چون در حال بررسی هست و انشالله همه دوستان شاد باشن
لطفا ادمین تائید کن با تشکر