یه حرفی میزنم اولا ادمین تایید کن ، بدهکارت ک نیستم هرچی پیام میدم تایید نمیکنی ، عه
خطاب به همه تحلیل گران که هر کدوم دیده ها و شنیده هاتون رو در قالب تحلیل عنوان میکنید ( چرایی چ ریشه اینکارتون مبحث جداییه ) ، حرفم اینه ، من یه تحلیل ندیدم زمانی ک بیت رو ۶۴ هزارتا بود یکی بیاد بگه من تحلیل کردم تا ۳۰ هزارتا ریزش داره ، گرفتین یا بیشتر بگم؟ تحلیلگر اونی بود ک اونجا اینجا رو دیده بود نه شماهایی ک الان یا میریزه تا ۱۵ یا میره تا ۵۰ بعد میریزه بعد میره تا ۷۰ و … بسه بابا بسه جمع کنید این جفنگیات رو،اونی ک تحلیل بلد بود سودشو کرده و الانم تکلیفش مشخصه و یقینا اینجا ادا درنمیاره ، پس نتیجتا فعلا سکوت لطفا
دوست عزیز نمیدونم شما به چه علت این متن رو نوشتین چون زمانی که بیت به 62 نزدیک شد خیلی ها کم کم تبدیل به تتر کردن چون میدونستن قیمت نیاز به اصلاح داره ضمنا اگر چند سال در زمینه کوین ها کار کنی راحت و چشم بسته مسیر حرکت رو تشخیص میدی و نیازی هم نیست بازار رو برای کسی تعریف کنی به قول معروف هر چی دست کمتر باشه سودش بیشتره سعی کن مسیر رو از ابتدا یاد بگیری
باسلام اریا گفت ریزش داره تا ۳۰هزار
ولی من چند نفرو تو اینستا دیدم که رو 54000گفتن نقد شید ریزش سنگین داریم الان حتی نمیدونم کدوما بودن نمیتونم پیداشون کنم😕