ادمین من بدهکارتم مگه تایید نمیکنی ؟
تایید کن
خطاب به همه تحلیلگران زبده و اینکاره که شنیده ها و دیده هاتون رو با سیس حق به جانب در قالب تحلیل عنوان میکنید ( چرایی و ریشه این کارتون خودش یه مبحث جداس ) حرفم اینه ، شماهایی ک رخ تحلیلگر به خودتون گرفتین ، کدومتون زمانی که بیت کوین رو ۶۴ هزارتا بود عنوان کردید که بیت تا ۳۰ هزارتا ریزش میکنه؟؟؟؟ گرفتین یا بیشتر توضیح بدم ؟ تحلیلگر اونی بود که اونجا اینجا رو دیده بود ، نه الان که یا بچه ها خالی کنید رفت رو ۱۵ ، بچه ها میره تا ۲۵ بعد میره ۷۰ تا ، آقا میره تا ۵۰ بعد ریزش داره تا منفی ۱۰۰ بعد از اونجا میره برای مثبت دویست ، واقعا چتونه ؟؟ اونی ک تحلیلگر بود الان سودشو کرده و توو این شرایط هم مهره هاشو چیده و ولو کرده و منتظر فصل برداشت دوبارس و یقینا اینجا حضور نخواهد داشت به چرندیات توجه کنه ، بسه دیگه بابا تا کی ادا تا کی تقلبی بودن ، عه ، خواهشا سکوت فقط ، ممنون ، ادمین تایید کن
فقط اونجاش که از منفی صد قراره بره به مثبت دویست:rofl:
دربست کرفته🤣
من خودم خیلی گفتم موقعی که روی 59 هزار دلار بود همه میخندیدند و دیسلایک ها ده برابر لایک ها بود… میدونی چرا چون یک امید واهی تو وجودشون دارند که نه ممکن نیست من ضرر کنم، من مطمئنم که سود میکنم، من به همه آرزوهام میرسم و این چرت و پرتها… آدمی که اومده توی این بازار باید منطقی باشه، با دعا و امید واهی هیچکاری پیش نمیره، باید تحلیل یاد بگیری و اخبار فاندامنتال ارز رو دنبال کنی