تجربیات تلخ و شیرین در بازار ارز دیجیتال

از بهمن ماه ۹۹ همه زندگیم شده حسرت و حساب کردن تعداد ارزهایی که داشتمو از دست دادم ..دوج رو ۱۹۴ تومن اتریوم رو ۱۹ میلیون cbm رو ۱ تومن وینک رو ۱ تومن بیت تورنت رو ۵ تومن فری کوین که صفربا ۲ تومن ۲ میلیارد میشد…وخیلی ارزهایه دیگه همرو هم میدونستم میرن بالاولی یکجا نتمرگیدم… واسه نمونه شیبا ۴۰ روزه پیش با ۲۷ دلار واسه مسخره بازی ۵۰۰ میلیون واحد شیبا خریدم از هات بیت فرستادم تراست والت.البته ۲۰۰ میلیون کارمزد برداشت نامرد…موند ۳۰۰ تا که چپو راست هی اومد پایین تا رسید به ۹ دلار من که اصلا طرفش نمیرفتم از رو ولتم پاک کرده بودم موقتی بعد چند روز دیدم ملت هی شیبا شیبا میگن رفتم یسری زدم دیدم شده ۶۴ دلار بعد شد ۱۰۰ بعد ۲۵۰ بعد ۴۰۰ بعد ۶۰۰ که گفتم این تهشه خدا بده برکت با بدبختی فرستادمش هات بیت البته ۴۸ دلار کارمزد با خود ولت نمیشد به اتریوم سواپ کرد چون ۴۰۰ دلار کارمزدش بود خلاصه فروختمش خوشحال که سود کردم بعد یک هفته همون شد ۱۸۰۰ دلار بعد چند روز شد ۹۰۰۰ دلار و خاک تو سرم شد …دوستان یک اشتباه رو چندین بار تکرار نکنین همین بلا هم با pig سرم اومد البته اینجا من مقصر نبودم هات بیت لعنتی هک شده بود …فداااااتون…خلاصه این که چنتا ارز انتخاب و خرید کنین البته ارزهایی که قیمت پایین هستن بعد سر انتخابتون تا تهش بمونین قرار نیست همه سود بدن یکیش هم سود بده کافیه… ایشالله همه شاد باشین ..ادمین تایید بفرماااااا آمین

انشالله از این به بعد به سودهای نجومی برسید مرسی که تجربتون رو به اشتراک گذاشتین

سیو سود یکی از بهترین کارهاس ، وقتی سود میکنی اصل پول تو برداشت میکنی ، مقداری که میمونه برات با ارزش صفر در اومده ، من بیشتر این رمز ارز ها رو گرفتم اصل پولم و مقداری سود برداشت کردم الان کلا سود خالص هست
این تجربه رو بورس بهم یاد داد که هیچوقت طمع نکن و ارز دیجیتال هم یادم داد که هیچوقت تمام شو نفروش
با صبر و تدبیر میشه کلی از این بازار سود کرد
امیدوارم واسه همه مون پر سود باشه