با سلام بر دوستان
یادداشتهای دوستان را که می خوانم بسیار شگفت آور است. دارند قیمتها را دنبال می کنند و اظهار نظر های گوناگون .
ببینید دوستان کسانیکه پول اضافی دارند و ارزی خریده اند که می خواهند برای آینده خود پس اندازی کنند که هیچ ولی اگر دوستانی داریم که می خواهند خرید و فروش کنند و پولی در این میان بدست بیاورند بایستی بسیار در این کار وارد باشند و چم و خم کار را بلد باشند و قدرت تحلیل بازار را داشته باشند وگرنه بسیار زیان خواهند دید.
من در اینجا می بینم که برای خرید و فروش در اینجا می پرسند و حتی کسانی را می بینم که نمی دانند چطور بخرند بفروشند و یا حتی در کدان کیف ارز نگهدارند
دوستان نکنید اینکار را . والله زمانه طوری شده که اگر یک تومان از دست برود جایگزین کردن آن کار خیلی سخی است
سلام دوست عزیز من از همون کسانی هستم که اطلاعاتم در حد صفره لطفا میتونید بگید با ده میلیون چه ارزهای بخرم برای هولد یکساله ممنون
سلام شما درست میگید من خیلی از اطرافیانم تواین بازار برای ترید کردن لیکویید شدن زندگیشون رو باختن هواستون باشه
آری براستی ک این دوست بجز حقیقت چیزی نمی گوید.
چرا همه همینارو بلدن و جز این حرفا چیز دیگ بلد نیستن
خدایی حرفتون درسته
منظرتان را نفهمیدم
با درود بر شما
مانده به پولتان
اگر پولتان زیاد است اتریوم بخرید و اگر کم است کاردانو بخرید
برای فهمیدن اینکه چه ارزهایی خوبند البته برای پس انداز و نگهداشتن هم باید بتوانید پروتکل و چرایی بوجود آمدن این ارزها را بخوانید و بتوانید گروهی که پشت این ارز هستند بشناسید
پیروز باشید