سلام.دوستان و اساتید کسی میدوه بی ان بی رو بخرم و توی تراست ولت استیک کنم ماهانه چنددرصد سود میده ؟؟
داخل قسمت فایناس زده حدود۲۳درصد
سود ها هر روز تغییر میکنه امروز ۱۷ درصده. یه روز دیگه ممکنه بشه ۳۰ درصد
دوستان جریان استیک چیه ؟ همه ولت ها دارن آیا؟
سلام دوست عزیز بستگی به ولیدیتوری داره که انتخاب میکنید درصدهاش زده و اینکه متغیر هستش دو موضوع که باید مد نظر داشته باشی استیک کردن برای هولدر بلند مدتی توصیه میشه چون یه هفته اگه اشتباه نکنم تو حالت پندینگ میمونه برا ازاد شدن دوما حتما مد نظر داشته باش که این ولیدیتورها کمیسیون از اون درصد َسودی که زدن بر میدارن برو تو سایت بایننس و اونجا مشخشات ولیدیتورهای فعال و غیر فعال رو زده بیشترین مقدار سود و کمترین میزان کمیسیون رو انتخاب کن بر این اساس، راستی حواست باشه هر چند وقت چک کنی ولیدیتورت فعال باشه در غیر اینصورت سودی بهت نمیده… یا حق
بستگی داره کدوم صرافی رو انتخاب کنی من خودم 41% سالانه استیک کردم الان یک ماهه از 6.36رسیده به 6.43.جالبیشاینه تا وقتی ان استیک نکنی قراردادت محفوظه و بعد از ۷ روزم می تونی هروقت خواستی ان استیک کنی
ممنونم ازتون من الان مشکوک شدم رفتم چک کردم دیدم بعد از یک هفته درصدش صفره.فعال بود ولی درصد صفر.بیست و سه روز مجانی استفاده کرده.خخخخ
دوست عزیز من ان استیک کردم.برگشت رو داد ولی اجازه نمی ده دوباره استیک کنم.فقط اون سودو اجازه میده حدودا 6.41 بی ان بی اینجور شده چیکار کنم