نگاهی منطقی به بازار ارز

دوستان سلام
اینکه بعضی از دوستان نوشتن بدبخت شدیم و این حرف‌ها به نظرم منطقی نیست چون واقعیت این بازار همین نوسان‌های زیاد و کم است نباید توقع داشته باشیم که همیشه نوک پیکان این بازار صعودی باشه
حالا طرف ۷۳ت خریده شده ۱۲ میگه این بازار افتضاحه و طرف هم ۱۲ خریده شده ۷۳ت میگه این ارز فوق العاده‌س (پس اگر دقت کردید متوجه میشید این خوب و بد بودن چقدر نسبی است و به مدل دیدگاه ما بستگی داره)

به نظرم اگر قصد سرمایه‌گذاری دارید سعی کنید خیلی منطقی و صبور باشید در غیراینصورت ۱۲ و ۷۳ فرقی نداره و از این بازار خارج بشید.

حالا دوستانی که میگن این ارز یک ساله یک دلار میشه واقعیت این است که توهمی تحلیل می‌کنند شما دعا کنید هزار تومان بشه ما هزار بار خدا رو شکر می‌کنیم نه ۱۰۰ تومان هم بشه عالی شده

من ۱۰ میلیون ت با قیمت ۱۲ ت خریدم اگر صفر بشه ناراحت نمیشم
اگر حتی ۵۰ تومان بشه به نظرم که عالی شده

در ضمن دوستانی که یه ارز رو تبلیغ می‌کنند و یا بدی اون ارز رو میگن باید به این فکر کنند که درج اطلاعات اشتباه هم از لحاظ انسانی و هم شرعی حرام است و چه بسا زندگی یه نفر رو تحت شعاع قرار بده

هر بژی کاک دیاکو

من خودم وینک ندارم ولی ده میلیون رو دوازده تومان خریدی یکی رو هفتاد تومان خریده اونم دویست میلیون فرق نداره ده میلیون خریدی فکر میکنی وارن بافت هستی