محبت کنید شخصی که اطلاعات داره راهنماییم کنه
۶۰۰میلیونم توی بورس شده ۱۵۰ت میخام بکشم بیرون ارز دیجیتال بخرم چه ارزی بخرم که یکی دوساله جبران کنه
ضررامو یا حدااقل مقداری از ضرارامو جبران بشه
اتریوم. بایننس. کاردانو. ماتیک و ریپل
سبد پیشنهادی بنده
اول راجب این بازار بخون،آموزش ببین پیشه یه آدم اینکاره بعد خودت میفهمی چه ارزی خوبه چه ارزی بد
کاردانو، متیک، ترون
البته تو قیمت مناسب و با مشورت
آینده دارن
فقط دو تا ارز هست
اتریوم و بیت کوین
مگه میشه پول از بورس کشید بیرون پول من یک سوم شده ولی نمیتونم بردارم
فقط cardano
(ADA)
نه داداش بگو چند گذاشتی نه اینکه حساب کنی اگه میفروختی 600میلیون پول داشتی
اینجوری و با پرسیدن از کسانی که خودشون هم مشخص نیست سوادی در این حوزه داشته باشن،دوست عزیز همون مبلغ رو هم از دست میدی
با تحلیل و حرف دیگران به جایی نمیرسی،به کسی بر نخوره ولی دوستانی که اینجا کامنت میزارن و سواد لازم رو دارن شاید به اندازه انگشتان یک دست هم نباشه.
ادم حرفه ای و کار بلد وقتش رو اینجا حروم نمیکنه،و با تخصص و مهارتی که داره اینجا در لحظه پول در میاره از اوناع و اقسام معاملات سود کسب میکنه و نمیاد اینجا صدبار بنویسه که یکبار تایید بشه،تحقیق کن،مطالعه کن و یاد بگیر،اگر نمیتونی چند ارز با فاندامنتال قوی پیدا کن و بخر و فکر کنی که هیچوقت نداشتیش برای مدت طولانی،امیدوارم به سود برسی
سبد درست کن دوست عزیز همه رو یه ارز نخر . بیت ۴۰درصد اتریوم ۳۰ مابقی . ۲۵ درصد مابقی من اگه جای شما بودم حتما کاردانو پولکادات و لینکوماتیک به سبدم اضافه میکردم و پنچ درصد از سرمایه مو ارزهای پرریسک که فاندای قوی دارن میخریدم مقدار کم میخریدم که اگه صفر بشه واسم مهم نباشه مثل دوج و شیبا دقت داشته باش تو حمایت ها بخری یکم مطالعه کن ارزهای که میخوای بخری تو حمایت بخر. به صورت پله ای خریداری کن ایشالا که سود خوبی میکنی در اینده
من تک سهم کاردانو هستم
همه هم واقعا میدونن کاردانو ارز خوبی هست
دوج.شیبا.وینک.اتریوم
سلام. کاردانو. ریپل. اتریوم. ایاس. استلار.پولکات.دوج