دوستان خواهشا یه سوال دارم مردونه جواب بدید و حاشیه نرین، در مورد نقدینگی هستش، اینکه به فرض سود میلیاردی از این ارز شیرین و دوست داشتنی گرفتیم تا یکی دو سال دیگه چطور میتونیم این مبلغ و این حجم رو به ریال تبدیل کنیم؟ ایا اصلا امکانش هست؟ و حسابا مسدود نمیشه و مصداق پولشویی و از این حرفا نیست؟ برام همیشه سوال بوده و هست و هنوزم نتونستم جوابمو بگیرم، عاجزانه خواهش دارم اساتید پاسخ بدن یا اونایی که واقعا میلیاردی سود گرفتن و نبدیل به ریال کردن، واقعا ممنونم
این رو هم بگم من خودم ۲۰ میلیون از این ارز شیرین فعلا دارم و میخوام بهش اضافه کنم و تا دو سال بهش فکر نمیکنم
ادمین تورو خدا تایید کن خیلی این سوال برام مهمه
داداش همش بیست ملیون داری استرس گرفتی ما کا دو ملیارد داریم ازش چی بگیم؟
من 20 روزه از سود دوج کوین 2.300میلیارد پول وارد حسابم شده… ولی تا حالا که خبری از مسدودی و بلوکه و… نیس
تازه 300 تومنشم شِبا کردم
داداش یجوری میگی انگار قضیه مرگ و زندگیه…
خب دوست من، تویی که این استرس ها و فوبیا رو داری، یکم بیشتر هزینه کن و خیال خودتو واسه همیشه راحت کن، دارایی هاتو انتقال بده به ولت شخصی خودت، و تو صرافی نگه ندار. بهترین راه حل واسه استرس و نگرانی همینه
دوم اینکه، شدی مثل آدمایی که تمام عمرشون رو دنبال زیر خاکی هستن تا پولدار شن،. هنوز هیچی پیدا نکردن استرس مشتری و مال خر و فروشش رو دارن. دوست عزیزم، الان دیگه تو خود بازار آزاد هم یسری مشکلات و معظلات کاری هست، با توجه به اینکه بطور مستقیم و زنده با مردم در ارتباط و داد و ستد هستی، این بازار هم ریسکهای خودشو داره، ( ماهیگیری رفتی از خیس شدن نترس). دلو بزن به دریا و مشغول باش مثل همه ی اون( 12 میلیون نفر) از هموطنانی عزیزی که تو بازار کریپتو یا ارز رمز فعالیت دارند. خدا کنه داراییت آنقدر زیاد بشه که تو شمردن اعداد و ارقام از نزدیکان کمک بخایی، واسه چنج کردن یا خرد کردن به ریال یا فیات فکر نکن.. به امید روزی که تمامیه هموطنای عزیزم تو خوشبختی و پول امکانات غرق بشن. بی غم و غصه و شادیها تون بی نهایت.
گوشی رو ور میداری میری دبی اونجا چنج میکنید اگه کم بود مثلا دو میلیون دلار می مونید دبی اگه بالای ۷میلیون دلار بود میرید آمریکا
در صرافی که خریدی تبدیل به تتر میکنی بعد میری صرافی ايران حضوری و تتر تحویل میدی و ریال میگیری
پر سود باشید:grin:
هیچ محدودیتی در نقد شوندگی از طرف صرافی وجود نداره. ولی مصلحت در اینه که طی چند تراکنش و چند مرحله پول رو برداشت بکنید. من چهارصد و هشتاد میلیون تومن یک مرحله برداشتم . و یک هفته بعدش پونصد و پونزده میلیون. از پشتیبانی صرافی هم سوال بکنید همین رو بهتون میگن. بهتر اینه که مبلغ برداشتیتون زیره یک میلیارد تومن باشه. پرسود باشيد همگی.
حالا دعا کن به پول برسیم نقد کردنش بامن
سلام ، میری کشور عراق یا ترکیه ، به راحتی تبدیل میکنی به دلار پول نقد با خودت میاری ، نخواستی هم تو عراق صرافی زیاد هست یکم کارمزد بیشتر میدی به چندتا حساب خانواده ت جابجا میکنی که حکومت هم بهت شک نکنند . دوستم تو اتریوم سود کلان گرفت ، به صورت بیت فرستاد برا پسرخاله ش تو کربلا اونم از طریق صرافی به ۸ تا از حساب های خانواده ش فرستاد کلا ۱ میلیون تومن کارمزد داد که تو سودی که کرده بود هیچ بود
وقتی مبدا واریز کننده پول مشگلی نداشته باشه برای شخص مقابل مشگلی پیش نمیاد