سلام به سهام داران محترم بنده تازه امروز وارد این سایت شدم و علاقه دارم اندکی پول رو برای شروع کار سرمایه گذاری کنم اما واقعا گیج شدم مانند بچه ای که وارد یک دبیرستان شده و هیچی نمیفهمه. ممنون میشم اگر شخصی فرصت داره با حوصله صفر تا صد این روند رو برام توضیح بده. با تشکر
چی با اعتماد به نفس تایپ کرده شما برو تو همون بورس با سهامداراتون خوش باش اینجا کسی وقت نمیکنه به تو صفر تا صد توضیح بده
برو پول خرج کن دوره ببین یاد بگیر
بورسی بدردنخور
ادمین تأیید
گوگل سرچ کن همه چی رو برات توضیح میده
سلام تو گوگل سرچ کن سیر تا پیازش رو یاد میگیری از کسی که نمیدونی بلده یا نه چرا خواهش میکنی تو کلاسها و یوتوب و اینستا سرچ کن بعضا اساتید خوبی توشون پیدا میکنی موفق باشید
یه ادرس صفحه مجازی تلگرام یا اینستا بزار تا کمکت کنم
اول اینترنت تحقیق کن اشنا شو بعدش اینا سهام نیست ارزه ارز ارزه دیجیتالی😎
من وقتی اول دبستان رفتم هیچی بلد نبودم الان این اوضاعمون ، تو ک دبیرستان رفتی هیچی نمیفهمی پس بهتره بری مهد کودک ، اینجا اندک سرمایتو نیار ب باد میدی
صفر تا صدش باید آموزش ببینی و کلاس بگیری نه اینجا جا میشه نه مفتکی میشه، همین قدر بدون که اینجا آموزش ندیده ترید کنی نابود میشی چون نوسانت شدید هست
در ابتدا سلام
ولی باید بگم عحب انتظاری، تو این شرایط بازار، افرادی که تو این زمینه فعالان حوصله خودشون رو هم ندارن چه برسه به حوصله توضیح دادن از صفر تا صد به قول شما این روند
سلام ببینید شما اگه اطلاعاتی نداری ی پولی که اصا نیازش نداری رو ارز بخر و داخل یک کیف پول بذار باشه و اصا بهش دست نزن بستگی داره چقد سرمایه میخوای صرف کنی این بازار جای صبر داره اصا نگران ضررش نباش چون الان کف بازاره و میتونی بخری و بهش دست نزنی یک سال دیگه پولت چندین برابر میشه
لابد مفتی?خوشگلی?