نقد و بررسی تزوس

دوستان من چندین ماه این ارز رو هلد کرد همش هم حرفای تحلیل گرا نماهای این صفحه رو میدیم هوس میکردم بیشتر بخرم.کسایی مثل هموند دکتر برکینگ بد.اینا مخصوصا هموند و دکتر که تحلیل های فضایی میذاشتن که دو روزه میسه شانزده دلار اخرش هم هیچی نشد.از زندگیشون خیر نبینن اونا.من که هیچ خیلی از بچه ها رو بدبخت کردن این دوتا نامرد.مخلص کلام این ارز جا مونده ولی حرکتش هم هیچ نیست.نهایتذبسه دوبرابر از اونذطرف بقیه ارزها شدن ده برابر این هنوز میخواد دو یا سه برابر بشه حالا اونم بخواد بشه اگه.تیم پشتیبانی تزوس ضعیفترین تیمه ول کنید این ارزو.بخودتون رحم کنید.اشغالترین ارز مارکت همین تزوسه.ادمین تایبد کن شاید بر ذهنیت کسی تاثیر بذاره.ممنون

انقد بصبرید رو تزوس علف زیر پاتون سبز بشه.من تجربه شخصی ام گفتم.تبلیغ ارزی رو هم نکردم.بنده خدا برو ببین برگشت تزوس چجوره ارزهای دیگه چجورین .برو نمودار قبل ریزش ده تا ارز رو ببین مقایسه کن.مثلا تزپس ارز جا مونده هست ای ملت شما هم مبخوایید جا بمونید.انفگقد جا بمون وقتی هم را افتاد ببین بقیه کجان تو کجایی.بصبر رو تزوس تعصبم دلشتهذباش رگ غیرتت هم براش باد کن.سال بعد میام حالتو بپرسم.ایکرین بگیر نگهدار حرفمو.ادمین رباتی تایید کن برسه دست صاحباش