سلام خدمت دوستان و سروران شیبایی عزیز
بعضی از دوستان اینجارو با صفحه ارزوها و کائنات اشتباه گرفتند و هر چی رویا ک توی ذهنشون دارن اینجا بازگو میکنند..خواهشم اینه ک حداقل اینجا چند تا از دوستانی ک کارشناسن و تکنیکال میدونن نظر بدن تا عزیزانی ک زیاد سر رشته ندارن و تازه وارد هستن بتونن با خوندن مطالب مفید و سبک و سنگین کردن نظرات تصمیم ب ترید کنن …دیروزم گفتم ک الان محدوده trade zone هستش و معاملات بین ۰/۰۰۰۰۰۹۶۷تا۰/۰۰۰۰۰۶۹۷ هستش …اگه بتونه از مقاومت ۰/۰۰۰۰۹۶۷ عبور کنه میتونه تا نقطه ۰/۰۰۰۰۱۱۴ برسه و اگه حجم فروش زیاد نشه با ۲۰ درصد ب نقطه ۰/۰۰۰۰۱۴۲هم میرسه …و این اتفاق بر عکس هم میتونه رخ بده تا نقطه ۰/۰۰۰۰۰۶۷
لطف کنید دوستان نظرات کارشناسی بزارید ک ما هم بیشتر یاد بگیریم و متوجه اشتباهاتمون بشیم
نیما جان متشکرم که اینقدر زیبا بیان کردی
ارزهای دیجیتال کلا دو دسته بیشتر نیستند
یا استیبل هستند یامیم و شت کویین
استیبل ها رو باید تکنیکال و فاندامتال بررسی کرد و میم ها رو از طریق اخبار چون شدیدا وابسته به تبلیغات و حجم مبادلات و هولدرها هر چی هولدرشون کمتر باشه احتمال اینکه مورد توجه نهنگها قرار بگیره بیشتر چون نهنگها دوست ندارند سودشون با کسی تقسیم کنند اینکه یک میم کویین پامپ میکنه فقط دلایلش همینهای بود که گفتم در ضمن خواهشا ۲۰درصد از سرمایه راکت خودتون رو ارزهای دیجیتال سرمایه گذاری کنید اونمبیست درصدش میم و شت تو کف قیمت بخرید الباقی رو استیبل کویین
آرزو بر جوانان عیب نیست
امکان داره بره رو ۱۱۴ ودوباره بیاد پایین
بازار ارز با تحلیل تکنیکال بالا پایین نمیشه از فاندومنتال و نهنگ ها و توییت سرمایه گذاران مثل (ایلان ماسک)جابجا میشه چارت بیت کویین دقیقا صحت حرف من هست باید هولد کردن سرمایه داخل ارز بلد باشی همراه با خبر های درصد درست بودن خبر بالا باشه یا خود شخص سرمایه گذار از طریق توییت خبری منتشر کنه شما از یک نفر داخل ارز دیجتال بپرس تحلیل تکنیکال چند درصد در خرید ارز دخالت داره بین ۱۰ تا ۲۰ درصد هست برای پیدا کردن پوزیشن ورود به معامله
موفق باشید