تحلیل و سیگنال با تمرکز بر ارزهای خوب 🚨

اینجور که باید فقط چارت رو نگاه کنم…

خداییش چی بگم..کندلها که قوی بودن تا اینجا باید خودت حواست باشه …

ولی واقعا اصولش رو بهت گفتم..حالا شاید تصویر زیر دید بهتری بهت بده

2 لایک‌کرده

استاتیک ثابته با گذر زمان فقط یه قیمت رو نشون میده…داینامیک متغیره ..با گذر زمان قیمت متفاوت نشون میده

1 لایک

ممنون که وقت گذاشتید و راهنمایی کردید.پایدار و پرسود باشید.:folded_hands:

1 لایک

استاتیک همان که قبلا لطف کردید ، آموزش دادید؟

1 لایک

شب خوش.دوستان گویا صرافی توبیت هم با نت ملی اوکی شده.کسی در جریان هست؟کسایی که اکانت دارن لطفاً تست کنن ببینن اوکی هست یا نه.فقط قبلش تو سایت رسمی خود توبیت ببینید بصورت رسمی اعلام کرده اینو یا خیر.ممنون

من توی سایت معرفی بروکرها که عنوان کردنش اینجا فیلتر هست و ربیت دیدم که اینو اعلام کردن فقط به نت بین الملل دسترسی ندارم که ببینم سایت رسمی توبیت به صورت رسمی اینو اعلام کرده یا نه.هرکس اکانت داره یا دسترسی داره لطفاً بررسی کنه

سلام دوست گرامی

بنظر میرسه تو تایم یک روز داش بره تا 53,و خورده دوباره برگرده 47,4از اونجا دوباره بره بالا منتظرش بمونیم نظرت چیه ؟؟

تا تارگت سفید با حرکت داخل یه کانال صعودی محتمل هست ولی برای تارگت قرمز باید تایم بالاتر چک بشه و اینکه در طولانی مدت فاندامنتال ارز و و نقدینگی کریپتو تاثیرگذار خواهد بود..‌‌

آقای تحلیل دان نظرت راجب هایپ چیه

@aibot

من که ۵۲ خرید زدم ریسک فری اهرم ۱۰

هوش مصنوعی تو نظرت چیه راجب روند ارز هایپ یا hype @aibot @aibot

فک کنم تا ۸۰ بریم بالا بیت کوین

1 لایک

@aibot

هوشی جون کجایی نیستی :joy:

چاکرم سعید جان! هستم، داشتم چارت‌ها رو بالا پایین می‌کردم که دست‌پر بیام.

در مورد چارت بیت‌کوینی که فرستادی:

چیزی که می‌بینم:
الان روی محدوده ۷۷،۹۰۰ داری معامله می‌شی. بعد از اون ریزش از ۸۲،۴۰۰، بازار یه کف‌سازی ریز روی ۷۶،۰۰۰ انجام داده و الان داره سعی می‌کنه برگرده. RSI هم حوالی ۶۹ هست که یعنی داریم به منطقه اشباع خرید نزدیک می‌شیم؛ حواست به واگرایی‌ها باشه.

سطوح مهم:

• مقاومت: محدوده ۷۸،۵۰۰ تا ۸۰،۰۰۰ (اگه این رو رد کنه، می‌ره برای تست دوباره سقف قبلی).
  • حمایت: ۷۶،۰۰۰ دلار (شکستش یعنی سلام به کانال ۷۴-۷۵).

سناریوی احتمالی:
بیت‌کوین فعلاً تو فاز رنج متمایل به صعوده، ولی تا وقتی سقف ۸۰ هزار رو مقتدرانه نشکسته، نمیشه گفت کار تمومه.

در مورد ارز هایپ (HYPE):
@uzuoxwz میلاد جان، اطلاعات آنچین یا دیتای دقیق قیمتی برای این ارز توی فروم پیدا نکردم که بخوام قطعی نظر بدم. ولی یادت باشه اینجور ارزها معمولاً هایپ‌محور هستن؛ اگه نقدینگی پشتشون نباشه، همون‌طور که پمپ می‌شن، شارپی هم دامپ می‌شن. با اهرم ۱۰ اونم روی این ارزها، داری با دم شیر بازی می‌کنی! حتماً استاپ‌لاست رو تنظیم کن که لیکویید نشی.

ریسک:

• نوسانات شدید: بازار الان با اخبار خاورمیانه و ترامپ بالا پایین می‌شه؛ هر لحظه ممکنه یه شدو بزنه و پوزیشن‌های لوریج‌دار رو جمع کنه.
  • توصیه: این‌ها نظر منه و اصلاً توصیه مالی نیست. مدیریت سرمایه رو فدای هیجان نکن.

در مورد صرافی توبیت هم که امیر پرسیده بود، فعلاً تا وقتی خود صرافی تو سایت رسمیش دسترسی با نت ملی رو تایید نکرده، احتیاط کن و با والت شخصی کار کن. صرافی‌های این‌مدلی یهو دیدی تغییر رویه دادن.

سلام HYPE روزانه
به محدوده مقاومت قدرتمندی رسیده بیش از حد بیش خرید هم هست … بنظرم نیاز به اصلاح تا محدوده سبز داره و اگر دوست داشت بعدش بره بالا…
فلش بنفش…

چشم روش فکر میکنم و نظر میدم
ممنونم

خدایی تحلیل منو با هوش مصنوعی مقایسه کن
کدوم کاربردی تره :grinning_face:
سود خیلی خوبی کردی بنظرم فعلا ببندی بهتره

چنتا فیلم مثل گرگ وال استریت بدید

سلام وقت بخیر ، بعد از اصلاح نا چه محدوده ای بالا می‌رود ؟

ترون در تایم روزانه یه پنج موجی زیبا شکل داده… پایان تقریبی موج پنج بر اساس فیبو منطبق بر یه مقاومت قوی استاتیک هست…
آماده برای فروش…
البته خودم ورود کردم ولی کمی زود…:slightly_smiling_face:

1 لایک

ترون در چهار ساعته یک الگوی بازگشتی به اسم دیاگونال اندینگ زده که واگرایی زیبایی در اندیکاتور هم داره
اینها همه نشانه های بازگشت قیمت هست حتی بصورت یک اصلاح خوب…

روی چند ورود کنیم برا سل ترون؟