تحلیل تکنیکال ارز

عزیزان تو چارت یک ساعته و چهار ساعته شاهد مثلث صعودی هستیم که سقفش ۷۲ دلار و بزودی میشکنه هدف ۸۶ دلار سقف کانال و اونجا مقاومت شدید هست و برای رد شدن از اون مقاومت بیت باید ۴۱ و ۴۳ و رد کنه . که فقط اخبار جدید میتونه امید بخش باشه . امواج الیوت هم موج اول تا ۷۲ رفت الان تو موج دوم هستیم نزولی و موج سوم صعود که ۷۲ و رد میکنه چهارم نزول پنجم احتمالا ۸۰ تا ۸۶ . اینها طبق چارت گفته شده و اندیکاتورها . پس اخبار و جو بازار هم میتونه تاثیر بزاره و برعکس کنه تحلیل و . لطفا با استراژی خودتون عمل کنید . این نوشته یک تحلیل کوتاه مدتی است .

سلام
من خیلی دنبال امواج الیوت تو نمودارش گشتم
به نظر شرع موج اول از کف ۵۰ بود و موج ۱ تموم شد و موج ۲ رو هم تموم کرده و وارد موج ۳ شده که معمولا موج ۳ باید از موج ۱ و ۵ بلندتر باشه و انتظار بیشتر از اینا رو دارم
البته نظر سخصیم هست و همین طور در حال رصد کردن هستم و اصلا فروشنده نیستم و انتظار رشد خوب تا ۲ هفته اینده رو دارم که البته همه اینا تحت تاثیر فاندامنتال هستن باید دید تو دنیا چه اتفاقاتی خواهد افتاد

. عزیز تو این هفته به پنجاه دلار نرسیده . ما کوتاه مدتی در حد دو سه روز داریم صحبت میکنیم . بلند مدتی بیش از چند روز داره رنج میزنه .برای ایرانی هایی که به پول احتیاج دارن داریم کف و سقف میزاریم بلکه کمتر ضرر کنن یا سود ببرن. سقف کانال هفتگی و یک ماه الان ۸۰ اگه بشکونه میتونه ۸۶ و ۹۲ رو ببینیم . و همه چیز به بیت ربط داره . بیت رو ۴۳ هزار مقاومت بسیار داره .و چند روزی درگیرش میشه .کسایی که پول نیاز ندارن بدون استرس باشن این ماه رد بشه صعودی میشه بازار بهترین استراژی که خودمم انجام میدم اینه اگه بیاد پایین تو کف کانال میانگین کم میکنم .فروش منطقی نیست تو این قیمتها .باز فقط ما برای کسایی که پول نیاز دارن تحلیل میکنیم که کمتر ضرر کنن یا اگه تو سودن سیو سود کنن تو این وضعیت بد اقتصادی