با سلام فقط به خاطر به اشتراک گذاشتن تجربه خواستم این اشتباه صبح امروزم را با دوستان در میان بگذارم تا مبادا آنها هم دچار این اشتباه شوند. دوستان اگر کامنت های قبلی بنده را ببینید، به دفعات به همه توصیه کرده بودم که در موقع خرید عجله نکنند و بسبار بسیار دقت کنند چون بخش اعظم سرنوشت معامله زمان خرید رقم می خورد. اما همین من امروز صبح به خاطر درگیری با مشغله های کاری و نداشتن تمرکز، بدون اینکه به نمودار و جدول خرید و فروش ها نگاه بکنم، در یک لحظه و کاملا هیجانی با کل تترهای باقی مانده ام که حدود ۱۵۰۰ عدد بود، روی ۲۷۰۱ دلار اتریوم خرید زدم!!! هنوز هم که هنوز است اصلا نمی فهمم چرا این کار را کرده ام!! از شانس بد هم امروز کلا اتر رفت به گل نشست!!! خلاصه فقط خواستم بدانید که هرگز به خودتان مطمئن یا مغرور نشوید و فکر نکنید خیلی در این بازار خبره هستید! در هر لحظه و در هر حالی باید جانب احتیاط را رعایت کنید تا خدای ناکرده زیر فشار مشغله ها و دغدغه های کاری دیگر، دچار اشتباهی که من کردم نشوید! همگی پرسود باشید انشاالله.
ناگفته نماند دلیل این کار اشتباهم آن بود که یک لحظه دیدم اتر در حال شروع پامپ است. نگو که هنوز کف سازی نکرده است و آن پامپ بسیار کوچک هم دقیقا تله بود.
عجله نکن ؛حالا ک کردی مالتو با ضررنفروش ؛گر صبر کنی ز غوره حلوا سازی … خبر موثق دارم میره بالا …
داداش هیچکی نیس بگه من تو بازارمالی سود کردم به نظرمن بهترین تجربه ضرر کردنه هرچقدر بیشتر ادم ضرر کنه دراینده تجربه اش از اون بازار بیشتر میشه نظرشخصی