آموزش خرید کیشو

دوستان سلام. من خودم بلد نبودم کیشو بخرم تا الان ب دوستم میگفتم ک برام خرید میکرده و حتی تعداد واحدی ک خریدم تو کیف پول همون دوستمه هنوز ولی امروز اومد مغازم کیشو خیلی منفی بود و پولم نصفه شده بود یجوری بهم خندید ک واقعا ناراحت شدم حالا میخام ازین ب بعد خودم خرید کنم میخاستم یکی از دوستان طریقه خریدشو ب صورت ساده از کیف پول تراس والت توضیح بده ایشالله ک بدرد بقیه هم بخوره. خواهشا نگین با کیا شدیم ۸۰ میلیونو یا تو همین کامنتا بگرد هست بخدا خیلی گشتم پیدا نکردم. یکی لطف کنه ساده و روان در حد ما دیپلمیا توضیح بده. من همونم ک گفتم بالا در مغازم تبلیغ کردم از کیشو. بیاین هوای همدیگرو داشته باشیم.

برو تو بوتیوب طریقه خرید گذاشته

اقا محمد عزیز، با وی پی ان برو تو صرافی هات بیت اونجا مثل اقا ها خرید کن، قبلش از یه صرافی ایرانی تتر بخر ادرس کیف پول صرافی ت رو بده ، تتر بره اونجا، اونجا با تتر خرید کن، بعدشم قبل اینکه منت دوستای بی معرفتت رو بکشی، تو گوگل سرچ کن کلی مطلب هست که بهت یاد میده چه ارزی رو چجوری بخری، در پناه خدا باشی

سلام ، لطفا این رو سرچ کنید توی اینترنت ، کمکتون خواهد کرد

نحوه خرید ارز در پنکیک سواپ

تتر بخر برو هات بیت کیشو بخر

بهترین راهش اینه صرافی هات بیت رونصب کنی بعد تترازصرافی ایرانی انتقال بده اونجا بخر الانم موقعشه چون ریزش کرده .موفق باشی

سلام
داداش از تراست ولت چون داری بر پایه اتریوم میخری کارمزدت خیلی بالا میره و بهتره از صرافی هایی مثل هات بیت بخری که بر پایه تتر خرید مقدوره.
نکته دوم اگر هنوز اصرار به خرید از تراست ولت رو داری باید به مقدار مورد نظر اتریوم بخری
وارد تراست ولت بشی
بعد بهز وارد قسمت یونی سواپ بشی
و تبادل ارز ها رو انجام بدی
امیدوارم ساده گفته باشم