Bcac و آرزو

ارز bcac از ۲ تومن شد ۱ میلیون شیبا عزیز تو بشو ۷ هزار تومن من ۱ میلون هم نمیخوام تو بشو ۷ هزار تومن من برم برا مادرم خونه بخرم برا بابام ماشین برای خودم آیفون ۱۲ برا داداشم ps5

ایشالله بتونی دل همشونو شاد کنی برادر توکلت بر خدا:sob::heart:

داداش مغزت خیلی فقیره . شنیدی میگن ۱۰۰۰دلار بدید به یه مغز فقیر پولشو میده ایفون ۱۲میخره ولی ۱۰۰۰دلار بده به یه مغز اقتصادی پولشو تا یک میلیون دلار میبره بالا

داداش اگه شیبا رسید به ۷ هزارتومان من سه تا خونه برا مادرت میخرم دهتا ماشیم برا بابات ۵۰۰ تاps5برا داداش

داداش ارزه غول چراغ جادو که نیست :joy:

انشاالله داداش گلم،فقط اونایی که آنلایک کردن رو نمیفمم

وجود خارجی نداره bcac

بعد از یکسال حق هولدرهاش رو داد
با توجه به حجم معاملات شیبا امیدواریم در حداکثر 6ماه همین پامپ رو در شیبا شاهد باشیم

حالا برو اون ارزرو نگاه کن چ بلایی به سرش اومد تو ۲ ساعت،حرفم اینه که،شیبا رو با ارزای کلاه برداری مقایسه نکن،بزارش سر کیفه خودش میره بالا شک نکن،انشالله به همین ساعت قسم،به خواسته هات میرسونتت فقط صبر داشتا باش برادر.

ایفون ۱۲ بخری پز بدی؟

چه خوش اشتها هستی ۷هزار تومن یهویی داداشم تو باید بری دنبال گنج بگردی ما به ۱۰تا تک تومنی شدنش هم راضی هستیم

داداش 7هزار تومن؟ این ارز اگر 100 تا تک تومن بشه همه ی اینهایی که تو گفتی را من میخرم

دمت گرم … خدا بیشتر بت میده چون همه رو تقسیم کردی دمت گرم شک نکن که حتما به این ارزوهات میرسی بازم دمت گرم