سلام
بیشتر حضرات این جمع برای بدست اوردن پول اینجا نیومدن ی عده که شعر کو هستن تحلیل گرای اب دوغ خیاری
این ها همان هایی هستند که تو واقعیت کسی به حرف هاشون اهمیت نمیده و کلا معروفن به حرافی و شیرین مغز
دسته دوم ترسو ها و کسایی که پول دارن ولی جسارت ورود ندارن و تو انجمن بحثا زیاد شرکت نمیکنن و همیشه حسرت فرصت های از دست رفته رو میخورن دسته سوم اون بیچاره هایی که دوزار تو ولت دارن دنبال سیگنال تو این جا هستن ببین اونا دیگ کی ان
گروه اخر ی بی نواهایی که حالا چه خودشون چه از جای موثق سیگنال میدن ولی به حدی اینجا چرت و پرت گو هست کسی به پیام اون ها توجه نمیکنه
من سینگنال گذاشتم هم سیگنال هم هشدار که اقا بیت روند سعودی داره میخواد بره کانال چهل چها و دو چها و چهار شش و هفت یارو دیسلایک میزار بعد ی بابایی میاد میگه هوا گرمه چون خانم صد تا لایک خاک بر سر بدبخت تر از بدبخت هایی که لیاقت پولدار شدن ندارن و همیشع دنبال حاشیه
ضمنا بیت اگر بخواد وارد کانال بیست بشه باید تارگت های بالارو بزنه و از اونجا بریزه
خودت جزو کدوم دسته ای
شعرگو
تحلیلگر آبدوغ خیاری
حراف وشیرین مغز
ترسو
یا بیچاره هایی که دو هزار تو ولت دارن
الان با تمسخر مردم چیزی گیرت اومد یا شخصیت ودرک خودتو نشون دادی اول از هرچی حرف هایی که قراره تایپ کنی رو یکبار خودت بخون مطمئن شو که حرافی هات شامل خودت نمیشه بعد تاییدش کن
تحلیل گر!!!
سلام دوست عزیز
بیخود حرص نخور چون :
آن کس که نداند و نداند که نداند
در جهل مرکب ابدالدهر بماند
اف حالا چرا داغ کردی من که ماه 45 میلیون در میارم تو کدوم دسته هستم؟؟