دوستان سلام
می خواهم تجربه تلخ خودم را خدمت شما عرض کنم در مورد خرید و فروش احساسی دوج و اینکه اگر دوج را همان زمان که ایلان ماسک تویت زد و میخواست تو برنامه تلوزیونی صحبت بکنه با قیمت میانگین ۱۲۵۰۰ با بودجه ۴۰ میلیون تومان خریدم ، نگه می داشتم الان نهایت پولم با داشتن ۳۲۰۰ دوج حدود ۳۲ میلیون داشتم ، ولی الان حدود ۱۹ میلیون دارم، فقط به خاطر اینکه هی خرید و فروش بدون دانش کردم و هی ارز عوض کردم.
یک روز قبل از برنامه تلویزیونی سرمایه من از ۴۰ میلیون تبدیل به ۵۲ میلیون شد ، متاسفانه نفروختم و فکر میکردم با اجرای برنامه ایلان ماسک ، قیمت دوج خیلی بالا تر میره، خوب متاسفانه پایین آمد و من کار اشتباه را انجام دادم و فروختم، اگر نگه میداشتم، اصل سرمایه ام بیشتر از این مبلغ فعلی ام بود
لطفا تکلیف خود را با خودتان روشن کنید
تریدر هستید یا سرمایه گذار
اگر دانش کافی مثل من ندارید ، به بهانه معدل کم کردن دست به خرید و فروش نزنید و فقط شاهد بازار باشید ، تا سرمایه شما مثل یخ آب نشود
اگر به دوج ایمان دارید، آن را نگه دارید طبق هر شرایطی ، تا رسیدن به هدف بلند مدت خود
پر سود باشید
ربات جان تایید بفرما
آفرین
یه نفر یه حرف درست زد
تجربه گرونی بوده براتون امیدوارم و چندین برابر جبران بشه منم در ابتدا اینجور ترسهایی رو داشتم ولی نفروختم به همه هم میگم تا نفروختین ضرری نکردین و صبر کنید
دقيقا منم همين اشتباه رو كردم از ٦ ت خريد داشتم ١٠٠ميليون تا قبل برنامه ماسك موجوديم به ١٦٠ت رسيد نفروختم به تصور اينكه بعد برنامه قيمت بالاتر ميره كه متاسفانه ٦٠ميليون سودم كه رفت هيچي ٢٥ ميليون از سرمايمم كم شد كه شروع به فروش پله اي كردم و ديروز بعد ١ماه با ٤ ميليون ضرر كل پولمو بيرون كشيدم كاملا حرفت درسته اگر اشنايي كامل با بازار ندارين خيلي محتاط باشين كه خداي نكرده از اصل سرمايتون كم نشه از تجربه بقيه حتما درس بگيريد كه ظرف ٣ ساعت ٨٠ ميليون پول از دست ندين:neutral_face:
درود بسیار صحیح
افرین حرف عالی زدی داداش منم همین اشتباه کردم دوازده هزار دوج تبدیل کردم به شش هزار
آقا فرهاد ..
ماهیت بازار ارز دیجیتال به غیر قابل پیش بینی بودنش هست…تمام تحلیلگرها دنیا با نرم افزارهای پیشرفته تا حدی…فقط تا حدی ، میتوانند آنرا تحلیل کنن و هیچ کس جام جم نداره که وضعیت آینده ارز رو پیش بینی کنه..
این که همه تریدرهای دنیا ، چه ایران و چه غیر ایران از قبل بدونن که با سخنرانی ایلان ماسک این ارز بالا میره..مثل اون روز لعنتی ، غیر ممکنه.. در اون مصاحبه ایلان ماسک رسما و بارها تکرار کرد که کوین مورد نظرش همین دوج کوینه و چه تعریفها که از اون نکرد..
ولی گرگهای بازار تصمیم شان را گرفته بودن که یه واژه به (درد نخور) را از بین اونهمه تعریف و تمجید بیرون بکشند و بزنند توی سر دوج…و زدند..
در مورر شیبا یادت نیست که چه الم شنگهای راه افتاد که ..تا دو ساعت دیگه این ارز رو توی بایننس لیست میکنند و قیمتش به آسمون میرسه؟ آخر چی شد؟ آخرش بعد از وارد شدن شیبا به بایننس خورد توی سرش و افتاد تا امروز…
اگر قرار باشه همه از قبل بدانند که یک ارز قراره بره توی فلان صرافی و رشد قیمت داشته باشه..این خلاف ماهیت بازاره…این بازار باید غیرقابل پیش بینی باشه…به این اخبار نباید تکیه کرد چون دقیقا برعکس میشه…