سلام الان نظرتون راجع به هدرا چیه ؟
اتفاق خاصی از دیشب تا الان نیفتاده
تقریبا همون جای دیشبه
دیشب گفتم رو کندل سبز بخریم فردا قرمز احتمالا
تا زمانی که ساختارش حفظ شده کاری باهاش نداریم
سلام میشه لطفا ارز fil ببینین
فایل کوین در بلند مدت تارگت 18 و 39 دلار رو براش دارم اما تارگت بالا دلیل نمیشه شما بگی خوب پس تا اونجا میخواد بره الان 1.3 هست بریم بخریم
70 درصد از کف جدا شده میتونه باز برگرده همون کف یا حتی زیرش
باید جایی بخرید که استاپ مشخص و معقول داشته باشه
باز به دید سرمایه گذاری بلند مدت میخوایید بخرید طاقت نوسان و بالا پایین شدن دارید خودتون میتونید تصمیم بگیرید
خیلی ممنون از شما
بی زحمت algo هم میشه ببینین
همون مسیری که روی فایل کوین براتون کشیدم که اگه بره روی اون خط اون پترن رو بسازه جای خرید هست الگو همون کارو کرده دقیقا و رفته رسیده به ناحیه بعدی و الان جای خریدش نیست
اون 18 بالا سرشم میتونهذبره ببینه ولی زیرش خالیه استاپش گ ش ا د میشه
سلام ارز ریپل لطفا تحلیل
و گیگل و دش هم ممنون میشم
فقط hbar بخر این استاد NDS گفته الگوش پامپیه
اولا استاد خودتی و…
دوما من چیکاره ام واس مارکت تعیین تکلیف کنم من اگه مطمئن بودم قراره پامپ خفن بکنه خونه و ماشینمو میدادم hbar میخریدم
جای کم ریسک باید خرید منم یکم خریدم نسبتش هم به باقی خریدام زیاد نیست
این fun خیلی حیف شد فیوچرز نداشت رفت بالا ولی سرمایه رو درگیر کرد
یه موردی دائم تکرار میشه
ضرر های عجیب و غریبی که بعضی از دوستان میکنن تو یک روز 50 60 درصد سرمایشون رو از دست میدن واقعا عجیبه
یعنی برای این پول زحمت نکشیدین؟
یه زمانی دلار 10 12 تومن بود سطح درامدها هم خیلی با الان فرق نداشت
من خودم میخواستم کیف پولم رو شارژ کنم واقعا عین خیالم نبود دکمه خرید رو بزنم
اما الان با تتر یک قدم به 200 تومنی با درامدهایی که رشدی نکردن نسبت به قبل واقعا چطور میشه انقدر راحت…
اکثر درخواست هایی که تو گروه های دیگه برای تحلیل میدن ارزهایی هست که پامپ شده
یعنی طرف در صرافی رو باز میکنه میره قسمت بیشترین رشدها یه چیزی میبینه تو پامپ هست میره رو سقف میخره یا میاد تو گروه دبنال تحلیلش میگرده بهش میگن نخر میره باز میخره ![]()
اگه شانس بیاره پامپ ادامه داشته باشه و بتونه خروج بزنه یکی دو روز بیشتر دووم میاره اگه نه که یه روزه به فنا میره سرمایه
بعد میاد دنبال یکی میگرده بهش بگه چیکار کنه که سرمایش دو برابر بشه برگرده به پول خودش
مشتی اونی که ازش میپرسی، اگه میتونست تو یه یکی دو روز سرمایشو دو برابر کنه که خودش اینجا نبود
رفیق قبل از خرید از خودت بپرس استاپش کجاست
اگه بالا نرفت تا کجا بیاد پایین میتونم باهاش بمونم
حداقل هیچی بلد نیستی کف که میدونی چیه اگه از کف حیلی دور شده نباید بخری برمیگرده میره زیر کف
یبار شانس اوردی دو بار شانس اوردی سری سوم همشو میدی میره
دوستان اگه کسی دنبال اموزش هست و میخواد ساختار مارکت رو درک کنه اعلام کنه تا راهنماییش کنم
بدون هیچ اندیکاتور، اسیلاتور، خط روند، کندل شناسی و… فقط با نگاه کردن به چارت بدون هیچ چیز اضافی
قطعا من میخام عزیزم اگ میشه
سپاس
الان سویی چه شکلی میشه حاجی؟
سلام لطف میکنید ارز enj رو یه تحلیل ازش بدین بدجوری تو ضررم
خیلی وقته تو یه قیمتی گیر کرده احتمال بالا رفتنش بیشتره یا پایین اومدنش؟