ترسو ها میفروشن زرنگا میخرن
جرات ریسک نداشتی چرا اومدی
ریسک کردی یا زندگیت عوض میشه یا بدبخت میشی
من با فرض بدبخت شدن اومدم تو این بازار
کل سرمایم بشه ۱ ریال نمیفروشم حتی اگه ۱۰ سال طول بکشه صبر میکنم تا نتیجه بده ته تهشم نتیجه نداد بدبخت میشم به درک زندگی جریان داره والا😊
لطفا
…نگو گالیور
سیو سود نکردن حماقت است…!
به به چه استدلالی… بیشتر شبیه حرف بازنده هاست…
تویی که اینجوری میگی به خدا یک بیت هم نداری
شما برو ضرر های خانموتو جمع کن تر زدی توش منصور جان
مردم ساده رو تحریک نکن،تو هر کاری میکنی بکن نیاز نیس جار بزنی بعضی ساده هستن و تحت تاثیر همین کامنتا امثال شما قرار میگیرن و در نهایت متضرر و بیچاره
اشتباه میکنی تو سقف بفروش تو کف بخر
به جای ۱۰۰ درصد ۲۰۰ درصد سود میکنی
و این است ابتدای راه بدبختی، برادر من این کار را نکن😑
دقیقا اینجا همیشه تو سود نیستی ولی اگر ضرر کردی مقصر خودتی که فروختی🥸
بدبخت نمیشی قطعا میره بالا ولی الان تا حداقل ۳ ماه دیگه نزولیه الان بفروش ۲ ماه دیگه پله ای بخر
این پیامو سیو کن بعد ۲ ماه نگاش کن
Fortune favours the bold
احسنت به این اعتماد بفس:ok_hand:
خیلی هامثل شماشرایطی ک کل زندگیشون رومنطقی طول بدن تا۱۰سال دیگع روندارن…چ برسه ب این سبک غمارکردن شما…امادرکل اگرپول کناره داشته باشی بلندمدت بخری عالیه
سلام داداش خوبی من تازه عضو شدم سر در نمیارم چرا کیف پول نداره. هم اینکه نمیشه بیت کوین فروخت میشه راهنمایی کنی چجوریه:folded_hands:
ترسو ها می فروشن زرنگا میخرن باهوش ها منتظر می مونن
از اینی که هستیم بدبخت تر نمیشیم! من یکسال پیش ۱۵۰ تومن تو این بازار گذاشتم صفر هم بشه فرقی برام نداره چون با ۱۵۰ تومن یه ماشین درست و حسابی نمیتونم بخرم چه برسه به چیزای دیگه! خونه دار شدن هم که کلا به رویاها پیوست
بانظر شما خیلی موافقم دقیقا همین نظرودارم در واقع سرمایم نصف شد تا آخرش هم می ایستم یا صفر بشه یا بهترین ماشین سوار بشم هههه
اگه این حرفو نگی.. پس اونوقت چی بگی؟
ار طرز فکرت خوشم اومد