چرا رسیدن به شیبا برای رسیدن به 1 سنت تقریباً غیرممکن است؟ من به شما می گویم چرا
اول از همه ممکن است بگویم که من فکر می کنم shiba یک سرمایه گذاری عالی است ، شما می توانید با آن درآمد کسب کنید ، اما ما باید با افراد جدید در این دنیا صادق باشیم تا جلوی ورشکستگی بیش از یک نفر یا از دست دادن مقدار زیادی پول را بگیریم .
خوب ، اول از همه سه فاکتور وجود دارد که باید آنها را بفهمیم: - ارزش سکه / رمز: قیمت واقعی ارز.
• عرضه در گردش: تعداد کل سکه / سکه در بازار.
• سقف بازار: ارزش کل عرضه.
با این سه مفهوم می توانیم بدانیم که چه مقدار کل پول باید در شیبا سرمایه گذاری شود تا به یک سنت ، یک دلار یا هر آنچه می خواهید برسد. بیایید این کار را با یک سنت انجام دهیم:
• قیمت هدف 0/01 است
• منبع گردش شیبا 379،776،000،000،000 سکه است.
379،776،000،000،000 x 0،01 = 3،797،760،000،000
بنابراین سقف بازار 3 تریلیون دلار (تقریباً 4 تریلیون) خواهد بود.
هم اکنون و همیشه بیت کوین با داشتن حدود 42٪ از کل کل بازار کل ارزها ، بزرگترین سقف بازار را در بین ارزهای رمزپایه داشته است. سقف واقعی بیت کوین در بازار 860 میلیارد دلار است.
همانطور که با این داده ها می بینیم ، اگر بیت کوین با 860 میلیارد دلار 42٪ از بازار را نشان می دهد ، کل بازار حدود 2 تریلیون دلار است. Shiba برای رسیدن به یک درصد ، به کل سرمایه سرمایه گذاری شده در تمام Cryptocurrictions نیاز دارد.
به عبارت دیگر ، اگر جمعیت جهانی 8 میلیارد نفر باشد ، برای این اتفاق هر یک از آنها باید 500 دلار در شیبا سرمایه گذاری کند.
تنها راه برای بدست آوردن این سنت کاهش بسیار زیاد جریان در گردش است.
خدا کارهایی را انجام میده که همه میگن نمیشه