هاب و امتیازی که باعث شده صفحات زیادی بی معنی بازشود

همین نظر شمارو کسایی که ارز پیپین با سیگنال ایشون گرفتن دارن

2 لایک‌کرده

اینو چند ماه پیش یه خانومی به اسم تینا با ۵۰۰ نفر جنگید که به بقیه بفهمونه از تحلیلای این اقا استفاده نکنن وگرنه میفتن تو چاه اینقدر گیر دادن به این خانم که بیخیال شد من دیگه ندیدمش

1 لایک

دوستان تحلیلگر میتونن درخواست عضویت در گروه تحلیلگران رو بدن و در بخش اتاق تحلیل زنده، تحلیل‌های خودشون رو از نمودارها به صورت مداوم آپدیت نگه دارن. این بخش جهت نظم بیشتر در انتشار تحلیل‌ها و جلوگیری از تبدیل تاپیک‌های تحلیل به گفت‌وگوهای عمومی ایجاد شده.

2 لایک‌کرده

خب این درسته جلوی به حاشیه رفتن رو میگیره ولی…اون بحث و مباحثه اش از کجا میاد ؟ … بهتره مجوز پرچم گذاری رو به نویسنده یا تحلیلگر اون پست بدی که در صورت لزوم ، دسترسی برای کاربرای دیگه رو محدود کنه یا فلگ کنه هاید شه ولی کماکان قابلیت سوال پرسیدن یا مباحثه برای دیگر افراد وجود داشته باشه

سلام مهرداد جان،
کاربرانی که قصد داشته باشن تحلیل‌هاشون مشارکت و نظردهی هم داشته باشه میتونن این کار رو در بخش فعلی تحلیل هم انجام بدن مثل سابق.
البته نویسنده‌ها و تحلیلگرا این امکان رو همین الان هم دارند که پست‌های نامرتبط، اسپم و برخلاف قوانین رو چه در تاپیک خودشون و چه در جای دیگری از هاب گزارش بکنن و براساس گزارشات تصمیم‌گیری میشه.

به صورت کلی هر تاپیکی که در اون تحلیل گذاشته میشه طبق تجربه از سه جنس کاربر مختلف تشکیل شده.

۱- خود شخص تحلیلگر
۲- سایر مشارکت‌کنندگان و تحلیلگران
۳- خوانندگانی که مشارکت نمی‌کنند و مطالب رو می‌خونند

شکل‌گیری گفت‌وگو هرچند میتونه مشارکت و تعامل رو در بحث‌ها بالاتر ببره اما این موضوع برای خود شخص تحلیلگر و یا دسته سوم می‌تونه گاهی اوقات باعث سختی در خواندن مطالب یا مدیریت پاسخ‌ها بشه.

2 لایک‌کرده

منظورم اینه خود نویسنده اصلی، تصمیم نهایی در مورد مطالبی که افراد دیگه مینویسن بگیره، نه اینکه گزارش بشه بر اساس بررسی شما…

یعنی خود نویسنده مدیر پستش باشه یا اصلا کاربرای خاصی رو تگ کنه برای نظر دهی در صورت لزوم!!! یا چیزی مشابه این

متاسفانه مهرداد جان مثل اکثر پلتفرم‌هایی که میزبان محتوا کاربران در ایران هستند و هاب ارزدیجیتال هم از این قائده مستثنا نیست، بررسی نهایی باید توسط پلتفرم صورت بگیره.

در واقع سطح دسترسی سازنده‌ی تاپیک به نسبت سایر مشارکت‌کنندگان در تاپیک متفاوت نیست اما کاربرانی که سطح فعالیت بالاتری دارن و میتونن به سطح ۳ برسن و نشان کاربلد رو دریافت کنن، امکان ویرایش سایر پست‌ها رو دارن. به صورت کلی ایجاد تاپیک امتیاز و سطح دسترسی متفاوتی به ایجادکننده نمیده اما فعالیت بالا سطح دسترسی بالاتری برای شخص میسازه.

و در انتها باید بگم که سعی ما این هست که بحث‌های سازنده و احتمالا طولانی و مفید که در آینده هم خوندشون برای کاربران مفید هست در داخل تاپیک‌ها انجام بشه و در کنارش بحث‌های لحظه‌ای و کوتاه‌مدت که ممکنه گفتگوی روزمره هم داخلش باشه در بخش چت پیش بره مثل کانال بیت کوین که کاربران اپ و سایت داخلش گفتگو میکنن:

فکر می‌کنم بتونیم برای کاربرانی که نشان آشنا رو کسب کردن و در داخل هاب فعالیت داشتن یه کانال مجزا درست کنیم اگر مورد استقبال واقع بشه.

1 لایک

متاسفانه آقای ملک پور اینجا برای کسی از کسی عقب نیفته در حال چاله کردن برای هم هستند نمونش خوده من ازتون پرسیدم دلیلش چی بود که امتیازم از ۱۷۰۰شد ۱۳۰۰ فرمودید بخاطر پرچم گذاری ها و گزارشت امکان داره منفی شده باشه خب اگه این دلایل مدنظر باشه هرکی هرکیو که رقیب بدونه پگزارش میکنه البته ما دنبال القاب و این چیزا نیستیم ما یه کاربر بیسوادیم ولی نحوه امتیاز دادن خیلی بد هستش

4 لایک‌کرده

سلام شروین جان،
ممنون بابت اینکه دغدغه‌ت رو مطرح کردی.

در مورد سیستم امتیازدهی، ما هم قبول داریم که هر مدل گیمیفیکیشنی ممکنه در عمل رفتارهایی ایجاد کنه که با هدف اصلی جامعه همسو نباشه. به همین خاطر مدتیه در حال بازنگری روی الگوریتم امتیازدهی و وزن‌دهی فعالیت‌ها هستیم تا تمرکز بیشتر روی کیفیت مشارکت، محتوای مفید و تعامل سازنده باشه، نه صرفا فعالیت کمی.

بخشی از این تغییرات هم همین الان اعمال شده و احتمالا باز هم با توجه به بازخورد کاربران بهینه‌تر خواهد شد.

در مورد گزارش‌ها هم صرفا تعداد ریپورت ملاک نیست و موارد بعد از بررسی ناظرین تایید یا رد میشن تا امکان سوءاستفاده به حداقل برسه.

هدف نهایی ما اینه که هاب فضایی مفید، تخصصی و سالم برای گفتگو باقی بمونه و بازخوردهایی مثل پیام شما قطعا در این مسیر کمک‌کننده‌ست.

2 لایک‌کرده

قسمت معامله‌گران برتر هم اضافه بشه خوب میشه.

در قسمتی از سایت معاملات فرضی بگیرند دوستان، فکر می‌کنم جالب میشه و مهارت‌ها مشخص میشه.

2 لایک‌کرده

ممنون آقای ملک پور عزیز من با چشمم دیدم یک راهنمایی بود که بعنوان پیشنهاد خدمتتون عرض کردم

نمونش یک کاربر به اسم سعید هست که با پرچم گزاری های متعد برای من ،مهرداد و غیره باعث شده بود تاپیک ما با فعالیت ۳۰۰۰پیام مدتی بسته وم حدود بشه بعد با پیام های بی معنی در تاپیک های مختلف که خودتان ببینید متوجه میشوید امتیازش از ۸۰۰ رسیده به ۱۶۰۰ و جز تحلیلگران برتر هفتگی قرار گرفته امان از یک تحلیل فقط سوال های بی معنی و پرچم گزاری

امیدوارم که با کمک شما ناظرین عزیز این مشکل زودتر حل شه و تاپیک از وجود چنین اشخاص هایی پاک بشه:folded_hands:t2:

1 لایک

ایده خوبیه و احتمالا به جذاب‌تر شدن فضای هاب هم کمک می‌کنه، ولی ترجیح ما اینه که هاب بیشتر روی گفتگوهای تخصصی، تحلیل، یادگیری و تبادل تجربه متمرکز بمونه تا رقابت معاملاتی بین کاربران.

به همین خاطر فعلا قصد نداریم ساختاری شبیه لیگ یا مسابقه معاملاتی ایجاد کنیم، چون ممکنه کم‌کم فضای کامیونیتی رو از بحث و اشتراک ایده‌ها به سمت رقابت و حاشیه ببره.

ولی اصل ایده نمایش مهارت و تجربه کاربران جذابه و احتمالا بشه در آینده به شکل‌های سبک‌تر و غیررقابتی‌تر بهش فکر کرد.

2 لایک‌کرده

در مورد گزارش‌ها و محدودیت‌ها، تصمیم‌گیری صرفا بر اساس تعداد ریپورت انجام نمیشه و همه موارد توسط ناظرین بررسی میشن. طبیعتا ممکنه در بعضی موارد هم خطا یا برداشت متفاوت وجود داشته باشه و ما هم منکر این موضوع نیستیم.

از طرف دیگه درباره سیستم امتیازدهی، همونطور که بالاتر هم اشاره شد، ما الان در حال بازنگری روی الگوریتم‌ها و وزن‌دهی فعالیت‌ها هستیم تا تمرکز بیشتر روی کیفیت مشارکت و محتوای مفید باشه، نه فعالیت‌های کم‌اثر یا رفتارهایی که ممکنه فضای کامیونیتی رو از مسیر اصلیش دور کنه. بخشی از این تغییرات هم اعمال شده و احتمالا باز هم ادامه خواهد داشت.

3 لایک‌کرده

یک نوشته به موضوع موجود منتقل شد: کافه هاب؛ دورهمی دوستانه و گپ‌ و گفت آزاد

دوست عزیز چرا حرف بی ربط میزنید

خود آقای ملک پور نگاهی بیندازید

تاحالا کار اشتباه کردم

یا کسی پرچم زدم

شما که دنبال حاشیه درست کردن هستید

@gorfo

آقا مهرداد یکی از تحلیل گران خوب هاب هستند

بقیه دوستان قابل احترام هستند

من تا به امروز سرم به کار خودم بوده و تا به امروز معلق نشدم اینم سند دروغتون که میگید تا به امروز پرچم گزاری نکردید

واقعا متاسفم که با این سن هنوز دنبال حاشیه هستید

1 لایک

برام مهم نیست چی میگه ولی به قیافش میخوره بالای ۳۰سال داره ولی حرکات و کارهاش مثل یه کودک هست که دایم داره مثل یک مبصر در کلاس عمل میکنه همین الان که دارم حرف میزنم چندتا پست قدیمی منو پرچم گزاری کرده

4 لایک‌کرده