چرا رسیدن شیبا به 1 سنت تقریباً غیرممکن است؟ من به شما می گویم چرا
اول از همه ممکن است بگویم که من فکر می کنم shiba یک سرمایه گذاری عالی است ، شما می توانید با آن درآمد کسب کنید ، اما ما باید با افراد جدید در این دنیا صادق باشیم تا جلوی ورشکستگی بیش از یک نفر یا از دست دادن مقدار زیادی پول را بگیریم .
خوب ، اول از همه سه فاکتور وجود دارد که باید آنها را بفهمیم: - ارزش سکه / رمز: قیمت واقعی ارز.
• عرضه در گردش: تعداد کل سکه / سکه در بازار.
• سقف بازار: ارزش کل عرضه.
با این سه مفهوم می توانیم بدانیم که چه مقدار کل پول باید در شیبا سرمایه گذاری شود تا به یک سنت ، یک دلار یا هر آنچه می خواهید برسد. بیایید این کار را با یک سنت انجام دهیم:
• قیمت هدف 0/01 است
• منبع گردش شیبا 379،776،000،000،000 سکه است.
379،776،000،000،000 x 0،01 = 3،797،760،000،000
بنابراین سقف بازار 3 تریلیون دلار (تقریباً 4 تریلیون) خواهد بود.
هم اکنون و همیشه بیت کوین با داشتن حدود 42٪ از کل کل بازار کل ارزها ، بزرگترین سقف بازار را در بین ارزهای رمزپایه داشته است. سقف واقعی بیت کوین در بازار 860 میلیارد دلار است.
همانطور که با این داده ها می بینیم ، اگر بیت کوین با 860 میلیارد دلار 42٪ از بازار را نشان می دهد ، کل بازار حدود 2 تریلیون دلار است. Shiba برای رسیدن به یک درصد ، به کل سرمایه سرمایه گذاری شده در تمام Cryptocurrictions نیاز دارد.
به عبارت دیگر ، اگر جمعیت جهانی 8 میلیارد نفر باشد ، برای این اتفاق هر یک از آنها باید 500 دلار در شیبا سرمایه گذاری کند.
تنها راه برای بدست آوردن این سنت کاهش بسیار زیاد جریان در گردش است.
دوست عزیز لطفا مطالب رو کپی و در اینجا پست نکنید.اولا رشد فقط و فقط برای شیبا نیست،همه ی ارزها رشد خواهند کرد که این امر خود به خود باعث مبشه که ارزش کل بازار چندین برابر بشه که در این حالت شیبا هم میتونه قیمتهای بالا رو ببینه.ثانیا توکن سوزی که صد درصد خواهد داشت خودش باعث بالا رفتن ارزشش میشه.
با توکن سوزی حتما به یک سنت میرسه
دقیقا همینطوره من خودم شیبا سرمایه گذاری کردم اما باید واقع بین باشیم
پسر خوب چیزی به نام توکن سوزی شنیدی
اونی که میخواد با شیبا پولدار بشه و تو ماشین حساب گوشیش هر روز ۱ سنت رو ضربدر تعداد خریدش میکنه اینا صحبت ها فایده نداره ، شیبا سود میده ولی نه اون قدر ، همین الان هم بخری ۰.۰۵ سنت هم بشه سود خوبیه ولی چقدر طول میکشه که اون همه رشد بکنه؟ حداقل یذره منطقی فکر کنید ، واقعا اگر بخواد بشه ۱ سنت خیلی بازار عجیب و غریب رو باید ببینیم تو اون شرایط هرچی خریده باشی سود وحشتناکی بهت میده ، نه تنها شیبا که هیچ پشتوانه ایی نداره بلکه ۱۰ ارز اول جوری رشد میکنن که تو خواب هم نتونی ببینی، نکنید عین بورس خودمون که تارگت ۶ میلیونی میدادید و هر روز حساب میکردید چقدر سود میکنید ، آره اینجا شبیه بورس ایران نیست ولی همه حرف ها شبیه یکسال پیش بورس ایران
این بازار یطرفه نیست که فقط یکی سود عجیب و غریب بده ، آره داده ولی بعدش اصلاح قیمتش و رسیدن گپ قیمت به بازار چقدر طول کشیده؟
کی منتظر ۱ سنته؟ هرکی هست حالا حالاها باید هولد بمونه شاید روزی روزگاری برسه
شیبا اگه بین ۵ تا ۱۰ (تک) تومن برسه خیلی از ماها میلیارد میشیم و خیلیها میلیونر. من خودم به شخصه ۵۰۰ میلیون شیبا دارم و به نظرم کمتر از یکسال به اون قیمتی که گفتم خواهد رسید
فقط حرف مفت…وقتی فکر میکنیدهمه چی رو میدونی ولی هیچی حالیت نیست😂
شما توکن سوزی و کم شدن سکه در نظر نگرفتی استااااد
سلام
تحلیل شما غلط هست
۱. ارزش بازار رمز ارزها با مقدار سرمایه گذاری متفاوته چون در هر زمان شاید حدود هشتاد نود درصد هولدر ها هستند و بقیه کسانی که با خرید و فروش موجب صعود و نزول رمز ارزها می شوند
لذا مثلا ممکنه میزان سرمایه گذاری اصلی در یک ارز یک میلیارد باشه اما ارزش ان چندین برابر
۲.مسائلی مانند توکن سوزی موجب افزایش ارزش خواهد شد.
۳. رمز ارز بیت کوین در اینده جایگاه خوبی خواهد داشت اما ارزش بازار اتریوم پیشی خواهد گرفت و رمز ارزهای مبتنی بر اتریوم نیز رشد خوبی را خواهد داشت .
۴. رمز ارزهایی مانند شیبا که دارای قیمت چند صفر اعشاری هستند با هر صد درصد رشد یک صفر از انها کم می شود اما با چهار بار اتفاق افتادن این صد در صدها و برداشته شدن چهار صفر ، معادل ده هزار درصد به قیمت انها افزوده می شود.
۵. فقط تنها توصیه ای که می توان کرد سرمایه گذاری معادل قدرت ریسک و با فرض نزولی و طمع صعودی و به میزان غیر نگران کننده باید باشد.
۶. ارزش بازار رمز ارزها دوران نوزادی خود را طی می کند و در اینده رشد عجیبی خواهد بود به گونه ای که تریلیون ها دلار منابع دولت ها نیز از این بازار برداشت خواهد شد.
۷ . قیمت هدف یک سنت در بلند مدت قابل دستیابی خواهد بود.
دوج کوین با تعداد بی نهایت چرا به این قیمت رسید؟ پس احتمال داره شیبا هم برسه.ارز دیجیتال منطق رو زیر پا گذاشته
دوست عزیز فرمایشات شما درست است ولی این سکه ی درگردش مقدار خیلی زیادش سوخته وقتی که سازنده ی ارز شیبا پنجاه درصد سکه های درگردش رو داد به خالق اتریوم و خالق اتریم مقداریشو داد به هندیا واسه کمک به بیماران گرونایی و بقیه چیزی که بهش هدیه داده بودن که نزدیک چهل درصد کل سکه های در گردش هست رو سوزوند و بازم در اینده بخاطر محبوبیت زیاد شیبا توکن سوزی خواهند داشت
بعدش بیشتر ما امیدمون به ده تا تک تومنی هست برسه بارمون رو بستیم یک سنت پیشکش