سلام دوستان ارز shibacorgi رو حتما حتما بخرید داخل تراست ولت واز طریق پنکک سواپ و v1 با باینانس اسمارت چین بخرید حتما حتما بخرید که عالیه همزمان ۴ درصد میره برای مالیات و ۲ درصد پاداش میده ۲ درصد هم توکن میسوزونه تیم قوی داره…اسمش رو داخل bscscan سرچ کنید همون اولی که عکس دو تا سگ داره رو اوکی کنید بعد آدرسش یا کاتراکتش رو کپی کنید داخل پنکک سواپ paste کنید در ضمن تعداد هولدراش الان شده ۸۴۰۰۰ تا …بازم میگم حتما حتما بخرید یه مورد دیگه هم بگم shiba inu رو اصلا نفروشید که مطمعنم اصلاح بیتکوین تموم بشه انفجار قیمت میشه .پیروز و سربلند باشید
هیچ موقع از کلمه ی مطمئنم استفاده نکن. اگر قیمتش دامپ شد تو جوابگویی؟
دوست عزیز اگه جای دیگه درآمد داری که میتونی از زیر بار این وضعیت گرونی بازار خرجتو در بیاری و خانه و ماشین و صاحب بقیه مایحتاج زندگی بشی وارد این بازار نشو که ریسک خالیه.. من و بیشتر هموطنانم از قشر فقر و زیر خط فقر هستیم و مجبوریم با چندر غازی که داریم ریسک کنیم و من دلم روشنه که خدا بهمون کمک میکنه ..اون حرف هم که گفتم مطمعنم اول اینکه زیاد نمیخواد هزینه کنی ۵۰ دلار دوم اگه ارز دیجیتال بپوکه و نابود بشه این ۵۰ دلار ما هم که پول ۱۰ روز خرج زندگیمونه بزار نابود شه
.نکبت توی همه جا داری تبلیغ میکنی ،خودت خریدی میخام مردمم بخرند.خاک توی سرت