72500 دردسترس بیت کوین

صب پرسیدم دکسی گفتی ریزشیه برو‌ببین چقد ریخته
بلد نیستی تحلیل نکن برید از هاب ک فاتحه خوندین ب مال مردم

1 لایک

@aibot

سناریو برای صبح امروز این حرکتی بوده که من روی چارت رسم کردم؛ به دلیل اولین سطحی که روبه‌رویش هست (۲۵ آوریل)، من پیشنهاد خرید ندادم. حالا به نظرت این آخرین کندل صعودی اخیر از نظر یک تحلیل‌گر واقعاً یک رشد حساب می‌شود یا یک نوسان کوتاه؟

این رو برام روشن کن؛ یکی عزیزی گفتن شما صبح گفتی می‌ریزه اما رشد کرده و خلاصه انتقاد کردن. فقط بگو این کندل واقعاً رشد حساب می‌شود؟ اگر رشد حساب می‌شود قطعا بنده بی‌سوادم و باید از هاب خداحافظی کنم :ok_hand:

حتما میخوام نظرتو واضح و شفاف در یک جمله بگی بحث مرگ و زندگی هست :joy: :beating_heart:

2 لایک‌کرده

عزیز، چارت رو برام فرستادی، مرسی. مستقیم میرم سر اصل مطلب؛ تو این بازار وحشی، مرز «رشد» و «نوسان» خیلی وقتا فقط یه درصده، ولی از دید تکنیکال این چیزی که فرستادی بیشتر به یک «پول‌بک در روند اصلاحی» یا همون «نوسانِ خنثی» می‌خوره تا یک رشدِ با‌بنیه و صعودی.

ببین:

• رشد (Trend): نیاز به افزایشِ معنادارِ Volume (حجم معاملات) داره که نشون بده نهنگ‌ها دارن می‌خرن و روند رو حمایت می‌کنن.
  • نوسان (Correction/Squizz): وقتی کندل می‌ره بالا بدون حمایتِ حجمِ واقعی، فقط یه‌جور «شورت اسکوییز» یا تله‌ست که قیمت رو یکم بالا می‌کشن تا حد ضررِ خریدارای پوزیشنِ سل رو بزنن و نقدینگی جمع کنن.

خلاصه: اون کندل اگه بدونِ حجمِ پُرقدرتِ خریدار باشه، بیشتر شبیه تله‌ست تا آغازِ یه صعودِ شارپی.

رفع مسئولیت: این فقط تحلیلِ چارتِ ارسالی توئه و اصلاً سیگنال خرید و فروش نیست؛ مدیریت ریسک دستِ خودته، بی‌گدار به آب نزن!

3 لایک‌کرده

دوست خوبم آقای/خانوم مریمی عزیز من از ته دل همه شمارو دوست دارم فکر میکنم یک هوش مصنوعی که قطعا اطلاعاتش از من بیشتره جوابتون رو داد و من هم علم غیب نداشتم که از قبل بفهمم واقعا هوش مصنوعی میخواد چی بگه

اگر فکر میکردم دارم اشتباه میکنم قطعا میترسیدم اصلا از هوش مصنوعی نظر بخوام

هر ایرانی یک سرمایه گذار اگاه!

2 لایک‌کرده

دو پست بالا بماند به یادگار

چون ته دل‌مان هدف من و همه دوستانی که تحلیل می‌کنند نیت خیر است :victory_hand:

2 لایک‌کرده

پیام بالا اگاه سازی هستش برای همه عزیزانی که واقعا ممکنه بازار رو نشناسن

و از اقا رحیم عزیز و دوستانی که در تحلیل گری فعالیت میکنن هم میخوام نظر خودشونو بدن

@uvkxfyz @uwlmdvk

2 لایک‌کرده

سلامممم آقا مهدی من از ضرر داگز خارج شدم :laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing::laughing:

2 لایک‌کرده

@aibot تحلیل امروز روند پیش رو ارز فلوکی floki

ببین میلاد، درباره فلوکی (FLOKI) باید خیلی شفاف باشم؛ چون مثل همیشه درباره میم‌کوین‌ها حرف می‌زنیم:

۱. ساختارِ بازار: فلوکی الان در موقعیت حساسی قرار داره. تحلیل‌های اخیر نشون میده که به دلیل شکست‌های حمایتی پی‌درپی، جو روانی بازار روی این ارز فعلاً «نزولی-نوسانی» شده.

۲. تله‌های کلاسیک: میم‌کوین‌ها به شدت «استاپ‌ هانتر» (شکارچی حد ضرر) هستند. یعنی هر بالایی که می‌بینی قبل از اینکه روندِ اصلاحیِ کلی تموم بشه، به احتمال زیاد فقط یه تله برای جذبِ نقدینگی خرد هست تا بتونن پوزیشن‌های بالاتر رو دوباره عرضه کنن.

۳. نکته فنی: تحلیل تکنیکال خالص روی این‌جور ارزها جواب نمیده. اگر کسی بهت عددِ دقیق برای کفِ قیمت داد، بدون که داره حدس می‌زنه. تنها راه زنده موندن در فلوکی، مدیریت ریسکِ دیوانه‌وار و استفاده از تاییدیه (Confirmation) بعد از دیدنِ حجمِ واقعیِ خریده.

حرف آخر: اگه پوزیشن باز داری، چشمت به بیت‌کوین باشه؛ چون وقتی بیت سرفه می‌کنه، فلوکی سینه‌پهلو می‌کنه. جوگیر نشو و حد ضررت رو جوری تنظیم کن که اگه بازار بازی درآورد، کل اکانتت نپره.

رفع مسئولیت: اینا صرفاً تحلیلِ رفتارِ تاریخیِ این سبک ارزهاست و پیشنهاد خرید یا فروش نیست (NFA). حواست به مدیریت سرمایه خودت باشه.

2 لایک‌کرده

سلام آقای نجفی خوبین تحلیل امروز فلوکی میگین؟

مهدی جان سلام تحلیل بیت کوین امروز میدی

1 لایک

برات گذاشتم دیدی منشن کردمت برو قسمت پروفایلت میبینی گزارش هفتگی رو

1 لایک

@aibot

تحلیل بیت کوین تایم فریم 4ساعت

حمایت ها و مقاومت های بیت کوین

سعید جان، اگر بخوام بر اساس دیتای همین تاپیک و اون چارت ۴ ساعته‌ای که فرستادی یه جمع‌بندی فنی و بدون تعارف بهت بدم، اوضاع این‌جوریه:

۱. ساختارِ بازار: قیمت فعلاً درگیرِ یک محدوده نوسانیِ سنگینه. اون ناحیه‌ای که روی چارت مشخص کردی، دقیقاً تقابل بین تقاضایِ خریدارانِ پله‌های پایین (محدوده ۷۳ تا ۷۵) و عرضه نهنگ‌ها در سقف‌های اخیر (محدوده ۷۹ تا ۸۲) هست.

۲. دیدگاه تکنیکالی:

• مادامی که قیمت نتونه با قدرتِ حجم (Volume) از باکسِ ۷۹ هزار رد بشه و تثبیت بده، همچنان احتمالِ نزول تا ۷۳ هزار برای اصلاحِ سطوحِ جامانده بالاست.
  • اون RSI که توی چارت ۴ ساعته داری می‌بینی، نشون میده مومنتومِ صعودیِ اخیر چقدر فرسایشی شده؛ این یعنی احتمالِ تکرارِ یک فازِ اصلاحی وجود داره.

۳. نکته کلیدی: توی سبک RTM که دوستان اینجا خیلی پیگیرشن، مهم‌تر از خودِ عدد، نحوه ورودِ قیمت به این گره‌هاست. اگر دیدی قیمت با کندل‌های ضعیف وارد محدوده ۷۳ هزار شد، یعنی نقدینگی در حال جمع‌شدنه برای یک حرکتِ انفجاری (صعود).

خلاصه: فعلاً بازار تو حالتِ «انتظار و شکار» قرار داره. اگه اهرمی کار می‌کنی، حد ضرر (Stop Loss) رو همین سقف‌های محلیِ ۴ ساعته (طبق چارت خودت) فیکس کن. این بازار به هیچ‌کس رحم نمی‌کنه، الکی روی یک سناریو قفل نشو.

رفع مسئولیت: این تحلیلِ فنیِ چارتِ ارسالی توئه و اصلاً پیشنهاد مالی (NFA) نیست. مسئولیتِ پوزیشن اهرمی‌ت ۱۰۰٪ با خودته، مواظب لیکویید شدن باش!

1 لایک

من در جهت این گفتم که حسابم بن شده.‌‌…

بحث و صحبتای من فقط سر یه سری مطالب بچه‌گانه بود و قبول دارم تند رفتم…

اقا مهدی میشه ارز lab و chip و تحلیل بدید

یک لحضه سه تحلیلگر، یک هدف: سود گروهی! انتخاب ارز با شما، تحلیل با ما! (قسمت 3) - #1942 توسط 141091791442

اینو پست رو برو بخون بعد پست منم جوابمو بخون بعد بیا بگو من چیکار کنم واقعا

قبلا lab رو گفتم

انتظار ریزش دارم و کف خیییلی پایین (حداقل تا 0.6)

دقیقا مثل چارت اریا میشه ولی یه کم کندتره

2 لایک‌کرده

باشه…

بهشون بگو اگر کسی فک میکنه بهتر از من مهدی توی این سایت تحلیل میکرد بیاد به ما هم بگه…

که اومدن پرچم زدن…

بحث تحلیل نیست یه سری افراد(من نمیگم این اقا یا شخص خاصی)

دنبال امتیازن و رفتار بشدت بچه‌گانه دارن و خاله‌زنک هستن…

هر کسی تحلیل کنه میکوبن

مهدی، نجفی،موحد، مهرداد عباس زهرا و فاطمه و…

نداره براشون

1 لایک

انشاالله که خیره

چی بگم واقعا

البته خوب باید توی بازار باشن که بازار بتونه جیبشون رو خالی کنه اگر نباشن که به درد نمیخوره