درخواست کمک: مشکل ورود به بایننس و احراز هویت

سلام دوستان من با ای پی اشتبا وارد باینس شدم الان منو بلوکه کرده نمیتونم خرید فروش کنم میگه باید احراز هویت کنی که اشتبا کردم من قوانین رو نمیدونستم میخاستم بدونم متن نامه به لاتین باید چجوری باشه یا چکاری باید دقیق انجام بدم لطفا راهنمایی کنین ممنون

تو ترنسلیت تایپ کن که سلام.ببخشید من قوانین شمارو نمیدونستم و حالا اگه میشه فرصت بدید تا دارایی هامو انتقال بدم. با تشکر

یه ایمیل بزن که من از ایرانم و قوانین صرافی رو نمیدونستم .لطفا اجازه بدید که ارز هامو جابجا کنم.قطعا باز میکنه براتون.بعدا انتقال بدید حتما به صرافی دیگه.بعدا مجدد مبتونید یه اکانت دیگه بسازید و مجدد وارد بایننس شید.لطفا تایید کن ادمین جان.

بهشون پیام بده ازشون درخاست کن مودبانه یه چند ساعت حسابتو واکنن بگو اطلاع نداشتی از این حرفا

سلام.بهتره سریع یک حساب دیگه باز کنی و ارزها رو انتقال بدی.خرید و فروش نمیتونی بکنی ولی برداشت مشکلی نداره.

سلام.یک اکانت جدید باز کن و هر چی داری رو به کیفهای حساب جدید انتقال بده . انتقال مشکلی نداره و فقط کارمزد از جیبت میره. تو حساب جدید معامله کن و حواست باشه دوباره اشتباه نکنی.اگر داراییت زیاده بهتره با vps وصل بشی و از vpn استفاده نکنی.

سلام
به تیم پشتیبانی ایمل میزنی که ایرانی هستی و از قوانین بایننس اطلاعی نداشتی و عذر خواهی میکنی به شما احازه میدهند طی ۴۸ ساعت سرمایه ات رو خارج کنی بعد از اینکه سرمایتو خارج کردی با یک اکانت جدید مجددا ورود کن و از این به بعد مواظب باش اشتباه نکنی

درست عمل کنی هیچ مشکلی بوجود نمیاد نگران نباش
امیدوارم هرچی زودتر مشکلت حل بشه

تو اينستا پيج ramzali.crypto رو ببينين ، متن كامل درخواست هاى مختلف رو نوشته وتوضيح داده

همین اتفاق برای منم افتاد.دوباره با یه ip غیر از انچه که باید باهاش وارد بشید،وارد بایننس بشید.انگار که یک هکر هستید.بعد سریع حسابتونو خالی کنید.نگران نباشید مشکلی پیش نمیاد.چون با ip متفاوت رفتید دیگه پیامی بهتون نمیده.

سلام. نیاز به احراز هویت نیست. اگه گوشیتون اندرویده، برید به تنظیمات گزینه app رو بزنید توی لیست برنامه ها روی بایننس کلیک کنید و داخل برنامه گزینه های clear cache و clear data رو بزنید. بعد با آی پی مورد نظر بایننس رو اجرا کنید و رمز رو بزنید و راحت وارد بشید