من پیر ریالی چک نمیکنم چون دو تا فاکتور اثر میزاره وسخت میشه تحلیلش
دوستان یه نکته بگم همینجا همگی لطفا توجه داشته باشین:
ببینید روشrtm براساس ردیابی سفارشات هست و سفارش جایی هست که مصرف نشده باشه
یعنی چی مصرف نشده باشه؟
تمام تحلیل های من رو ببینید و خودتون سطوحی که من پیدا کردم رو برید رو چارت ملاحظه بفرماید و خودتون پیدا کنید یا از توی همین تصاویر که میزارم با دقت نگاه کنید. یه ویژگی مشترک بین همه سطوح هست فرش بودن
این فرش بودن یا دست نخوردن قیمت در این نقاط به معنی وجود سفارش در این نواحی هست بنابراین اگر قیمت بهوشن برسه واکنش دارم قطعا اما اگر رد بشن فیلیپ میشن و از مقاومت به حمایت میتونن تبدیل بشن
نکته مهمی که میخوام بهش اشاره کنم اینه که وقتی قیمت به این باکس ها رسید قاعدتا با یک سری تاییدیه باید وارد پوزیشن شد که به وقتش این تاییدیه ها رو توضیح میدم پس همینطوری الان نرید سفارش بکارید روی دل این باکس ها
اما بعد از اینکه سفارش باز شد حد ضرر میشه پشت این باکس ها که بسیار ضرر کوچکی هست بنابراین ارزش ریسک کردن دارن و r/r بالاست ولی من نمیتونم مدیریت سرمایه شما رو چک کنم و نمیدونم شما چقدر سرمایه دارید پس خودتون مراقب پولتون باشید
میبینید که با همین تحلیل ها کلی موقعیت مناسب ورود به معامله هست که اگر یکی از اون ها هم درست وارد بشید میتونید سود خوبی کسب کنید به شرط اینکه پولی داشته باشید که بخواید ریسک کنید باهاش.
موفق باشید.
اقا رحیم لطفا انجین کوین رو نگاه کنید . دو هفته پولم گیر کرده ۱۱۸۰۰ سر ب سر میشم
چ عجب ی متن بدرد بخور توی هاب دیدم
خیلی ممنون اقای؟؟؟؟من میخواستم همین نقطه خرید کنم اما قیمت دلار افزایشی ![]()
پاک اعصابمون ب هم ریخته آیا میشه براون نقطه که رسید تحلیل جدید بزارین
آقا مهدی میشه ی تحلیل از تتر بزاری ما خیلی ضرر کردیم پولمون به تومان هست کجا ورود بزنیم
کارنسی بعدی: tia
ببینید این ارز یه مشکل داره اون اینه که تاریخچه خاصی پشتش نیست و مثل یک اسیلاتور اکیدا نزولی بوده پس بسیار سخته تحلیل کردنش و اگر طبق تحلیل من میخواید معامله باز کنید خیییلی حواستون باشه چون گره هایی که من بدست میارم توی چارت مثلا بیت کوین میرم از قبل یه گره مشخص میکنم و همینطوری ازش سواپ میگیرم تا نهایت میشه یه باکس نهایی که شما بصورت تصویر مشاهده میکنید ولی این ارز سابقه زیادی نداره پس ممکنه خیلی دقت تحلیل ارزی مثل دوج یا بیت کوین رو نداشته باشه.
با این حال بریم ببینیم با چی سر و کار داریم:
کلی مقاوت بالا سرش هست ولی من اونایی که نزدیکتر هست و ممکنه مثلا تا 6 ماه اینده قیمت بهشون برسه رو مشخص کردم
دقیقا مثل بقیه تحلیل ها یه نقطه اینگلف داریم که با دایره قرمز مشخص کردم پس قیمت باید به زودی بالای این ناحیه رو ببینه یعنی 0.438
و باز هم مثل بقیه ارزها توی اصلا هست برای جمع اوری سفارش دوتا حمایت داره 0.317 و 0.288
خییییلی باید مراقب باشید ممکنه حتی این دو تا ناحیه رو رد کنه و از کف پایین تر بیاد بالا ولی احتمالش کمه
بنظرم از یکی از همین دو ناحیه میتونه یه رالی تا 0.419 و بعد از ان 0.546 بیاد بالا
تحلیل لحظهای که قیمت به باکس سبز پایین برسد خیلی تعیین کننده تر هست و باید منتظر تاییدیه باشیم.
آقا مهدی دستت طلا ی تحلیل از تتر بزارین
قبلا صحبت کردم
اخر هفته مجدد بروز میشه
سلام اقا رحیم ارز based و gala نظرتون چیه ممنون میشم نظرتونو بگید
یعنی من الان خرید بزنم تا ۲۰۰میره
سلام عزیزجان
ممنون میشم یه نگاهی به چارت based و gala بندازید
من چنین حرفی زدم؟؟؟
دقیقا کجای حرف من اینو گفته ![]()
![]()
![]()
![]()