۴ ساله این بازارو هر روز میبینم ولی در کل ۱ سال هست که ورود کردم.میدونی اون ۳ سال که وارد نشده بودم هر روز نوساناتو میدیدم یروز میگفتم کاش وارد شده بودم یروز میگفتم خدا دوسم داشته که پولمو نذاشتم اینجا.ولی الان بعد از ۴ سال با اینکه بیت ۵۰ درصد اصلاح داده این اصلاح رو یچیز کاملا عادی و سازمان دهی شده میدونم.اطرافتونو ببینید بنظرتون چرا یهو تمام خبرای منفی با هم میاد یهو خبرای مثبت با هم میاد؟ چون مردم عادی احساسی هستن.عزیزان اگر واقعا نمیدونید بیت کوین یا بلاک چین چی هست برید بخونید اطلاعاتتونو بالا ببرید.خیلی به آرامشتون کمک میکنه.اگر تو سودی که خدارو شکر اگر توضرری میانگین کم کن اگر پول نداری میانگین کم کنی عیبی نداره صبر بده ۴ ماه دیگه پول دستت اومد اگر هنوز تو ضرر بودی پس بخر اگر نبودی که خیلی هم عالی.پس حتی اگر الان تو ضرر هستی و پول هم نداری بازم جای نگرانی نیست هر موقع گیرت اومد اگر هنوز تو ضرر بودی اضاف کن همین.این نظر کلی منه شاید اشتباه باشه ولی خیلی جوانبشو در نظر گرفتم فکر میکنم جواب بده و اینکه بلند مدت فکر کنید همین⚘⚘⚘⚘ ادمین تایید لطفا
عشقی سلطان
ممنون
روش مارتينگل يك روش منسوخ شده هست؛ فقط استراتژى شخصى افراد هست كه در بازار جواب ميده؛ خريد پله اى و مديريت سرمايه؛ يعنى اون ميزانى از سرمايه كه براى خريد يك ارز اختصاص ميديم رو ميتونيم به صورت پله اى ورود كنيم امّا ميدونيد كه در روش مارتينگل فرض بر اين هست كه منابع نامحدود هستن. و همه ى ما ميدونيم كه قيمتها تا بى نهايت ميتونن پايين برن و هيچ دليلى هم نميتونيم براش پيدا كنيم چون اصلاً و اساساً دنياى بازارهاى مالى دنياى كارآمدى و منطق نيست.