تحلیل بازار و توصیه به صبر

یه مدته برای خوندن نظرات نمیام ،، یه گروه باعث و بانیش رو که‌گفت‌بخرن‌فحش میدن ، یه گروه‌دیگه‌ساقیشون قویه همش پامپ میکنن و کمربند میبندن ، جدیدا هم که یه گروه بزرگی همش از فقرا یاد میکنن و فکر میکنن اه کودکان محک بازار کریپتو رو به لرزه میندازه ،، دریغ از ترجمه یه مقاله درست یا یه تحلیل جالب ، دیشب دیدم بیت ریخت رو ۳۱ ، پیگیر شدم دیدم رییس خزانه داری امریکا به اداره مالیات یا ای ار‌اس نامه‌نوشته و خواستار وضع مالیات روی ارز دیجیتال شده ، این خبر مال دیروز هست و‌ریطی به خبر هفته پیش نداره ، فردا روزی ممکنه بقیه کشورها هم یه رویه مشابه پیش بگیرن و‌بیت‌ مقاومت ۳۰ رو بشکونه ،، من ماه پیش وقتی هات بیت بسته بود معادل ۳ بیت کوین ارزهای مختلف داشتم ،، الان از یه بیت هم کمتر شده ، مقصر خودم بودم که سیو سود نکردم ،، اما نه ناراحت هستم و نه کلافه ، درسته خوشحال هم نیستم، اما مطمئنم دیر و‌زود داره و‌سوخت و‌سوز نداره ، این بازار رو یه قطار مسافری ببینین که تو هر ایستگاه چند نفر سوار میشن و‌چند نفر پیاده ، من تو‌ایستگاه قبلی پیاده نشدم ،، صبر‌میکنم تا ایستگاه های بعدی ،، هر کی میخواد از پنجره بپره پایین امکانش هست اما شاید به جایی نرسه ، تجربه این مدت به من میگه بازار تا اخر سال صعودی میشه ،،، کسی منتظر نباشه هفته دیگه بیت بشه ۴۸ هزار ، اما‌یه‌چیزی‌رو‌مطمئنم که اگر ارزی اسکم نباشه هر قیمتی رو که تاج کرده باز هم تاچ میکنه و‌میره‌بالاتر ،،، صبر و‌قرص زیر زبونی واسه اونایی که فشار خون یا بیماری زمینه ای‌دارن توصیه میشه ،،، موفق‌باشید دوستان

درود بر شما
تقریبا وضع مشابهی داریم
یه پیام درست تو این مدت خونده باشم همینه🙏
شیب سود داده و بعد از این هم سود خواهد داد
غش و ضعف اگر کسی میخواد کنه لطفا وارد این بازار نشه
کسی که دنبال اینه که بقیه دلداریش بدن تا ضرر یا سودی که کرده براش مفهوم بهتری داشته باشه واقعا به درد این بازار نمیخوره.
این بازار مثل مابقی بازارهای مالی تو تمام دنیا باید با سواد تحلیل واردش بشی مگرنه دائما ضرر هست.
تو این بازار برای اونهایی که با بینش وارد شدن، ضرر رو از هر سمت میبینن سود هست، چون میدونن دارن چکار میکنن.

• خواهش میکنم اگر تحلیل درست میدونین اینجا کامنت بزارین.
        یکی تازه وارد این بازار میشه و نیاز به کمک داره، راهنماییش کنین، به جای اینکه زیر هر پست لایک و دیس لایک کنین.
        انرژی مثبت به خودتون برمیگرده. تو این بازار هیچکس جای کس دیگه ای رو نمیگیره و جای سود یا ضرر برای همه هست. پس از کمک کردن به دوستانی که سوال دارن دریغ نکنین.
        درود بر همگی دوستانی :heart::folded_hands:

همگی در وضعیت مشابهی هستیم ،، اگر میخوایم به ارزوهامون برسیم از خدا صبر و صد البته اندکی شانس برای همه هموطنام ارزومندم

ایول حرف حق زدی