سود در حد هزینه

شیب پوکید :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:
قابل توجه عزیزانی که ۷۰میلیون تومن شیب خریدن و میگن نهنگیم

چی واسه خودت چرت میگی ارز با اون قدرت به نام ICP تو اردیبهشت ماه که قیمت شیبا رو ۳۵ بود رو قله بود ICP
۱۲ میلیون بود الان شده ۱ شیشم قیمت یعنی ۲ میلیون تومن اوج شیبا هم ۳۵ بود الان شده ۱ شیشم
دوستان به حرف این ادمای که هیچی از بازار حالیشون نیست گوش نکنید نه تنها شیبا بلکه هر ارزی که قبل از این ریزش با قدرت داشت پیشه میگرفت ولی الان به خاطر شرایطی که پیش اومده ریزش شدید داشته باز هم خرید کنید که با برگشت بازار به حالت عادی خودش این ارزها به راه خود با قدرت بیشتری ادامه میدن
پر سود باشین هم وطن های عزیزم

دنبال شیبا یک دلاری بودی! چی شد؟ با ضرر رفت تو کو.نت حالا که پول نداری بخری اومدی زارت و زورت میکنی؟ من و امسال من در آمد زندگیمون از جای دیگه با سوار شدم به امثال تو در میاد و دو قرون ضرر اینجا مثل زندگی تو ، تو زندگیمون تاثیری نداره.

ابو بریز اونجات ک‌ میسوزه

میره بالا، خیالت راحت، من یکی که دویست ملیون ازش دارم، ده ملیون تومن شده، تا 500ملیون ازش به جیب نزنم رفتی نیستم

تو چرا سوختی الان، اگه درامدت جای دیگه ست اینجا چه غلطی میکنی، مطمعنم شایبا خیلیا رو پولدار میکنه، من یکی که یه مقداری دارم رفت بالا که بهتر، اومدم پایین هم فدای سر همه این بچه هایی که اینجا هستن،با ده ملیون وبیست ملیون هم هیچ اتفاقی واسه ما نمیفته، تو فکر خودت باش،

متاسفم برات که از ناراحتی دوستانت لذت می بری

دلم می خواد وقتی شیبا سود میلیادی به من داد بعد قیافت را ببینم . نخود مغز

اینا همونایی هستن که وقتی مردم روسود هستن میان باحسرت نگاه میکنن و وقتی توضرر (ک ایشالله تموم هموطنام پرسود باشن) میان گه خوری میکنن و شکرخدا همیشه یکشون گرو دو:wink::joy: