دوستان تازگیا یسری با اکانتای فیک میان اینجا ضد بیت و ارزای دیگ اراجیف میگن اگ سابقه پیاماشون رو نگاه کنید میفهمید دو روز نشده ک اومدن تو بازار تو این دو روزم فقط دارن ضد ارزهای دیجیتال حرف میزنند خواهش میکنم بهشون اهمیت ندین بیخیال رد بشید
اینا همونایی هستن ک ی موقع تبلیغ بورس رو میکردن مردمو بدبخت کردن الانم دارن زور آخرشون رو میزنن ک مردمو برگردونن تا ته مونده جیبشون رو هم بزنن تو اون خرابشده میشه گفت نوچه های همون بالاییان😉
اینو از رو تجربه خودم میگم ک اگ اینا ی چیزی رو تبلیغ میکنن نباید سمتش رفت ولی اگ بر ضد چیزی حرف زدن باید دو دستی چسبید بهش:wink: امیدوارم صحبتام ب دردتون بخوره چون خیلی از این اکانتای فیک رو دارم اینجا میبینم لازم دونستم این اطلاعات رو بزارم اینجا همه هموطنام ببینند
حرفاتون درست و متین ولی فکر کنم اولین پیام خودتون یک هفته قبل ثبت شده. ضمنا شاید کسی مدتها فعال ارز دیجیتال باشه اما دو روز باشه اومده تو این اپلیکیشن!
دوست عزیز من یکسال و نیم هستش ک تو این بازارم اگ دقت کنید تو سابقه پیامام، تعداد پیامایی ک گذاشتم ۶۸ تاس ک فقط پیامایی ک ب تازگی گذاشتم رو اپلیکیشن نشون میده چون تعداد محدودی رو میتونی ببینی
دوست عزیز من یکسال و نیم هستش ک تو این بازارم اگ دقت کنید تو سابقه پیامام تعداد پیامام ۶۸ تاس اما ب دلیل محدودیت ساپورت اپلیکیشن تعداد محدودی رو نشون میده مابقی پیامارو نمیشه دید فقط چندتا از جدیدا رو میشه دید