کاردانو و تراست والت: مشکل

نخیرم منظورش به دوج نيست با میم کوینهای تازه افتتاح شده هست اونها رو ميگه مردم چرا بدون فكر ميخرن چون خودش دار ه با تمام قدرت از دوج حمایت میکنه مردم اينقدر گول نخورين ممنون از شما که این متن رو پخش مى کنید چون ارزش کل صندوق دوج 45$میلیارد دلار هست ارزه قوی هست نسبت به میم کوینهای دیگر در ضمن تاكسيهاى تسلا آلمان دوج قبول ميكنن و ماهواره اى كه قراره اينترنت رو به دنيا ارسال كنه بسته اينترنتى رو بايد با دوج خريدارى كنن و باعث ليست شدن در كويين بيس شده است ما از آقای ایلان ممنون هستیم که با تمام قدرت داره از دوج حمایت میکنه ما همگى از شما تشكر ميكنيم اقاى ايلان مرد بزرگ بشریت هستخبر فوری فوری اتریوم و ایلان قبل‌کردن که پل ارتباتی با دوج کوین بزنند خدای بزرگ وار از شما ممنون هستیم از طرف خانواده بزرگ دوج :folded_hands: سلام به همگی عزیزان بیاد برای یک بار هم که شده همه ایرانیها یک جا جمع شیم تا یک نهک بزرگ بشیم دوج یک شوخی بود ولی جدی شد نکران تولید سکه های که در سال میشه 5$میلیارد دولار برای جمعیت رو به روشته جهان چیزی نیست تورم هرسال بیشتر ازاین حرفاست 5$$میلیارددوج یک عددكه دیده نمیشه در اینده بازاره ارزهاى ديجيتل كه به 20$هزار ميليارد دولار $$& ميرسه بیاد این متن رو پخش کنیم همگی یک جا باشیم اتریوم و ایلان و بزرگ وارن دیکر دارن همایت میکنن دوج رو ممنون از همگی بزرگ وارها و :folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::folded_hands::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts::revolving_hearts:ادمین:cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom::cherry_blossom:راستى فقطى كه چين و غير جلوى استخراج بيت كوين و غيررو ميكيره خوب ارزه كم ميشه نتيجه كمبود ارز و كران تر شدن آن را ميبينيم نفروشيد سكهاتون كران تر و كران تر ميشه خداوند به همگى ملت جهان بركت بدهد بلند بكين آمين :heart_with_ribbon:آمين :revolving_hearts:آمين:two_hearts::two_hearts::two_hearts:

چی میگی برا خودت
اول برو یه خورد املا یاد بگیر
که از اول تا آخر کامنتت ده تا
غلط املایی دا ری
دوم اینجا صفحه باینس هست
نه دوج
سوم برادر من ایلان ماسک یه ادم
خودشیفته است که بجز پر کردن جیب
خودش فکر احدالناسی نیست پس دلش
به حال من وتو نسوخته که اینقدر ازش
تشکر میکنی
چهارم مگه توی آلمان که خودش قدرت درجه
یک ماشین سازی دنیاست با اون همه ماشینهای
برند که همه سرآمدان در دنیا چندتا تاکسی با برند
تسلا وجود داره ودر روز از مسافرین چند نفر با ارز
دوج معامله میکنن که تاثیر بزرگی روی ارز دوج بزا ره
خواهش میکنم هموطنان گرامی یه خورد روی اخباری
که‌در مملکتمون وجهان ردوبدل میشه تعمل کنید یه
ذره تجزیه تحلیل کنید چشم وگوش بسته همه چیز
رو قبول نکنید درسته که آینده از آن ارزهای دیجیتاله
اما قبول کنید افرادی مثل ماسک ومدیر باینس ووووو
همه بفکر این هستن چطور جیبشون رو پر کنن
ومن وشما باید ازاین آبی که در جریان هست ماهی
خودمون رو صید کنیم نه اینکه خودمون رو توش
غرق کنیم پس خواهش میکنم یه مقدار با تفکر
پیش بریم بد نیست
ادمین خو اهشا تاییید کن

خیلی بی سوادی :rofl::rofl::rofl::rofl::rofl:

چند سالته با جون :sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile::sweat_smile: