خدا هدایت کنه اون نامردایی که همش حرف از یک سنت و یک دلار زدن و باعث شدن وقتی قیمت این به ۹ ریال رسید نفروشیم که حالا بشه ۱ ریال آخه مگه پول علف خرسه که حرف از یک دلار و یک سنت میزنین اینا کسایی بودن که مارو به هوای اون قیمت ها نگه داشتن خودشون فروختن و رفتن خونه و ویلا و ماشینشون رو خریدن خواهشا به حرف احدی نکنید به هیچ وجه و در آخر لعنت به شیبا که واقعا ارز بیخودیه ۸۰ درصد ریخته و وقتی همه ارزها ۵ درصد میریزه این ۱۵ درصد میریزه
وقتی که تو سود بودی باید میفروختی، طمع کردی باید قبول کنی، بیخود به شیبا گیر نده
حاجی طمع نمیکردی میفروختی پول علف هرز نیسکه هروز انباشته بشه روش،ادمین تائیدش کن ببینه
در این بازار نمیتونی صبر کنی بهتره بری تا دیر نشده بهت رفیق
داداش خودت طمع کردی
اقای عزیز تو یه ماه که به ۱ سنت نمیرسه
مگه فیلم هندیه😂
هر آدمی لیاقت ثروتمند شدن و نداره ،مطمنن الان یه پولهایی تو این ارز که باید برداشته بشه ،و داره میشه ،امیدوارم اونایی که برای بلند مدت هولد کردن یه روز سود ملیاردی بگیرن و حسرت برای کسانی که تا یه کم بازار قرمز میشه میان انرژی منفی میدن ،حالا خوبه ۳۰ درصد این ارز دست مردمه،۷۰ درصدش دست چن نفر هولدر گندس ،یعنی اونا میزارن شیبا صفر بشه؟!!!
اونا بگن شما چرا باور کردین به حجم معماملات و گذشته اش باید نگاه کنید
شما اصلا شیبا نداری فیلم بازی نکن .گمراه نکن کامنتهای قبلیت موجوده .نکن عزیزم
والا کاردانو هم 18درصد ریخته:joy:مگه شما خریدی برا امروز فردا ریسک کردی خب باید تحمل کنی ببینی تو دراز مدت چیکار میکنه بازار امروز فردا نیس فقط
اگر با حرف کسی خرید میکنی لایق نابودی هستی مگه خودت عقل نداری مگه سواد نداری تحقیق کن بعد بخر خودت دنبال نابودی هستی چرا میندازی گردن بقیه من شیبا دارم دوسشم دارم زیادم دارم رو قله هم خریدم انداختم یه گوشه سال دیگه ببینمش حالا یا صفر یا فلان پی همی چیشم مالیدم به کسی هم کاری ندارم
لعنت به من که بدون دانش وارد شدم حرف این واونو قبول کردم خودم کردم که لعنت بر خودم باد اون بنده خدای که میگفت بخرید یابفروشید که بالا یا پایین میاد هم مثل من ارزو خودشو گفته حالا اگه به موقع خریده وبه جا فروخته وماشین ویلا خریده یا دانش داشته یا شانس من که نه دانش دارم نه شانس باید عاقل باشم که نبودم وسرمایمو بر باد دادم دیگران مقصر نیستن خود کرده را تدبیر نیست
حالا که طمع کردی و ارزها ریخته اومدی میگی فلان کس به من گفته نفروش ؟
یعنی خودت عقل نداری که یه نگاهی بکنی ؟
درضمن شما که شیبا نداری پس چرا الکی تو دل همه مردم خالی میکنی با حرفات ؟؟
خدا به راه راست هدایتت کنه ، یا خدا یه عقلی به تو بده و یه پولی به همه ما بده
دوستان عزیز پیام های قبلی این اقا را بخونید متوجه میشین که اصلا شیبا نداره