شیبا و آینده

سلام تحلیل کردم‌براتون‌که تا جمعه بیت کوین به‌کانال ۳۵.۳۶.۳۷برمیگرده‌و‌ بعداز جمعه شروع به ریزش میکنه البته‌این‌ریزش شارپی‌نخواهد بود تا ۳۰ام خرداد ریزش ادامه داره و بعد شروع ب رنج‌میکنه از اواسط تیر بازار شروع میکنه روندشو‌پس گرفتن دوستان یک ماه پیش گفتم حدااقل دو تا سه‌ماه بازار رنج‌میزنه دوستان ناراحت شدند الانم‌میگم برنامتونو برای اخر‌سال میلادی بچینید اگه میخاید پولدار بشید اخر سال میلادی من چند روز‌پیشم‌گفتم‌کسایی ک‌تو‌سودن تا ۲۰ام خرداد نقد کنن پایینتر بخرن اونایی که تو ضررن هیچ‌ارزیو‌تو‌ضرر نفروشید چون محکومه برگرده به‌سقفش من خودم حقیقتا پنج‌شنبه نقد کردم با پنجاه درصد سود فعلا منتظر میمونم ببینم تا کجا چ‌روندیو‌پیش میگیره بازار روندشو‌پس گرفت میگم‌بهتون همینجا فعلا تماشاچی‌بودن بهترین‌کاره

به نظرتون بیت تورنت تا پایان سال میلادی چند ميشود؟

الکی میگی استاد😂

نمیشه به قطعیت گفت ولی بالای ۵یا ۶سنت تارگت یکساله بیتورنت چیزیه که تیم مدیریتش منتشر کرده ولی اگر ازین قیمت بیشتر نباشه کمتر نخواهد بود

اولا من ادعای استادی نکردم دوما ن الکب نمیگم کسی الکی‌میگه که بیاد عکس دوتا موشک‌بزاره بگه بخریدو کمربند ببندید و فلان ک‌قول میدم اکثرا گول همین حرفارو خوردن و رو قله خریدن یا اونی که بیاد بترسونه بدبخت شدید بفروشید بیچاره شدید نه عزیزم من ن اینم‌ن اون چیزی که قراره ب سر بازار بیاد و گفتم