بیت کوین و آلت‌ها

سلام دوستان عزیز و نازنینم.
هفته ی پیش رو هفته ی بسیار مهمی برای بازار ارز دیجیتال، به خصوص برای ما ایرانی ها ست، در کل روند بیت کوین و به تبع اون دیگر ارزهای دیجیتال نزولی ست و اگه خبر فاندامنتال قویی نیاد، احتمال اینکه بیت وارد کانال 20000 دلار بشه خیلی زیاده، از طرفی هم تکلیف مذاکرات وین طی همین هفته مشخص خواهد شد و در صورت توافق احتمال اینکه قیمت دلار هم زیر 20000 تومن بسته بشه فراوانه (خود دولت هم خیلی تلاش میکنه که در هفته ی منتهی به انتخابات، قیمت دلار رو تا 17000 تومن کاهش بده و از این موضوع به نفع کاندیدای مد نظرش بهره‌برداری کنه)
از سوی دیگر اجلاس سران G7 در انگلیس در حال برگزاری ست و اظهارات هر کدام از این سران به ویژه جو بایدن میتونه اثرات آنی و مقطعی فراوان و غیر قابل انکاری روی روند بازار داشته باشه.

اگه این تحلیل به واقعیت تبدیل بشه، موقعیت بسیار مناسبی رو برای سرمایه گذاران میان مدت و بلند مدت فراهم خواهد کرد تا با ورود به بازار و خرید در کفِ قیمت، سودهای قابل توجهی رو کسب کنن.

امیدوارم در نهایت شرایط به شکلی رقم بخوره که هموطنان عزیز و نازنینم به مطلوبِ مد نظر شون برسن و شرایط مالی شون نسبت به حال حاضر ارتقاء پیدا کنه، انشالله.

شاد باشید و دیگران رو هم شاد کنید.

یا حق

برادر من کاری به بالا رفتن یا پایین اومدن بازار ندارم
اما همینطور که قبلا گفتم سیاست رو خوب میشناسم
با این رویه که می‌بینیم توافقی در کار نیست وبه گفته
خود بایدن سه سال طول خواهد کشید که تحریمها
برداشته بشه که اونم نمیکنه اینکاررو وبه طبع اون
با این وضعیت مملکت اگه دلار تو همین قیمت بمونه
کلاهمون رو باید بندازیم بالا ولی دلار روتا یک ماهه
دیگه وبعد انتخابات سی تا سی وپنج هزارتومان خواهد
بود

بودجه رو رودلار 17800 بستن دلار 17000تومان بشه

نمیدونم چرا دوستان مطلب رو با دقت نمیخونن، من عرض کردم هفته ی پیش رو ( هفته ی منتهی به انتخابات) دولت حتی اگر توافقی هم حاصل نشه، با تزریق دلار به بازار، قیمتش رو پائین میاره، هم برای تاثیر گذاری روی رأی ملت به نفع نامزد مد نظرش، هم برای اینکه بگه دولت رو با دلار 17000 تومنی تحویل دولت جدید دادم