من تو سبدم پنج تا ارز دارم که یکش شیباست تو کف خریدم تقریبا خیلیم سود داد بهم ولی قصد من هولد بود نفروختم الانم اصلا نمیرم هعی چک کنم ماهی یه بار چک میکنم به شمام پیشنهاد میکنم هعی چک نکنید آلت کویینا به احتمال زیاد عید رشد کنند پس یه هفت هشت ماه دندون به جیگر بزارید
هر دو روز یک بار میای چیز مینویسی بعد میگی ماهی یکبار میام چک میکنم
چقدر دروغگویی…
تاییدکن ادمین
خوب اشتباه میکنی اصلا نگاهش نکنی… منم ۲ میلیارد واحد داشتم ۵میلیون خریده بودم گفتم نگاش نکنم… نگو ۵ میلیونم شده بوده یک میلیاردو پونصد که البته هات بیت بسته بوده و ننیشد فروخت و بعدش که باز شد رو ۲۱ هم نفروختم که میشد یک میلیارد منم بی خبر بودم نفروختم و الان شده ۲۵۰ میلیون… پس باید چک کرد برادر من
خوب اشتباه میکنی اصلا نگاهش نکنی… منم ۲ میلیارد واحد داشتم ۵میلیون خریده بودم گفتم نگاش نکنم… نگو ۵ میلیونم شده بوده یک میلیاردو پونصد که البته هات بیت بسته بوده و ننیشد فروخت و بعدش که باز شد رو ۲۱ هم نفروختم که میشد یک میلیارد منم بی خبر بودم نفروختم و الان شده ۲۵۰ میلیون… پس باید چک کرد برادر من😉
خوب اشتباه میکنی اصلا نگاهش نکنی… منم ۲ میلیارد واحد داشتم ۵میلیون خریده بودم گفتم نگاش نکنم… نگو ۵ میلیونم شده بوده یک میلیاردو پونصد که البته هات بیت بسته بوده و ننیشد فروخت و بعدش که باز شد رو ۲۱ هم نفروختم که میشد یک میلیارد منم بی خبر بودم نفروختم و الان شده ۲۵۰ میلیون… پس باید چک کرد برادر من:wink: