این روزها افراد باهوش با آرزوهای من و شما پولدار میشوند ..(کیهانی)
.
پولدار شدن مغز میخواد گل من با آرزو کردن پولدار نمیشی و هرچی داری رو هم از دست میدی ..آرزو یعنی طمع
خب تو چجوری پولدار شدی؟؟
كامنتاتو كه ميخونم ميفهمم عقده ي پنهاني توي زندگيت داري.به من كه آسيبي نميرسوني اما حتما پيش يك مشاور برو.بخاطر خودت ميگم دوست خوبم
كامنتاتو كه ميخونم ميفهمم عقده ي پنهاني توي زندگيت داري.به من كه آسيبي نميرسوني اما حتما پيش يك مشاور برو.بخاطر خودت ميگم دوست خوبم.
اره منم خوندم بنده خدا مشگل داره
تو این بازار هیچی بعید نیس ، ی شبه میلیاردر بشی ، ی شبه بدبخت بشی ، البته اونی ک بدبخت میشه اشتباه از خودشه ، ک با پول ی عمر زحمتش وارد شده.
ی درصدی بیارید ک اگه رفت تاثیر بدی رو زندگیتون نزاره.
ب شخصه میگم تجربه شده هاااا خرید ک میزنید ، ی درصدی رو قرارداد هوشمند ببندید برای فقرا ، یک نفرو پیدا کنید بدید بهش ، هم برکت میااااد هم ک رضایت قلبی و ارامش برات ب وجود میاد
خدا ب تمام مردم رفاه اقتصای و اجتماعی بده انشالله
واقعا مریضه اینجا رو گیر اورده حرفای نامربوط بزنه که دیده بشه مشکلش اینه که تو دنیای بیرون بهش اهمیت نمیدن اومده اینجا چرت وپرت بنویسه درعجبم چطور از فیلتر رد میشه وتاییدش میکنن
به نظر من خوب نیست همه یک جور و مطابق میل ما حرف بزنن،من از صحبتهای همه استفاده میکنم ،اقای کیهانی هم اگرنظری دارند،احساس بنده این است که از سر دلسوزی هست (درست و غلط نظر ها منظورم نبست)و واقعا باید به ایشان تبریک گفت که علیرغم بد و بیراه شنیدن باز هم به ان کاری که معتقد است ،درست است ادامه میدهد