اعلام پایان کف‌سازی و پیش‌بینی صعود بیت‌کوین

آقای خالدیان بیا جواب پس بده کو ۲۰ سنتی که گفتی من فروختم رو حساب شما بیا جواب ضرر مردمو بده الان وجدانت راحته

جناب عاشق کندل سبز ، صبر داشته باش:joy::joy::joy:

عقلتودست مردم میدی خداشفات بده

خوب داداش به حرف کسی چرا گوش میدی

:joy::joy::joy::joy::joy:ب حرف کسی گوش نده

نباید رو حساب حرف کسی خرید کنی ، داداش اشتباه خودت بوده…
ولی درمورد این نوسانات بهت بگم که موضوع فراتر از ایناس
اینا همش برنامه ریزی ثروتمندا و سیاستمدارای بزرگ دنیاس…برنامشون اینه که نقدینگی رو از دست مردم دنیا خارج کنن…چند سال پیش حساب کردن ، دیدن نقدینگی زیادی دست عوامه..
نمونش مث بورس ایران …یا نوسانات دلار…طلا …
اگر ایلان توییت نزنه…دوج قیمت 25سنت رو میبینه…همچنین بیت قیمت 30هزار دلار رو…
ولی در کل با تحلیل خودت برو جلو…خرید کن یا بفروش …
حواست باشه، که بازی نخوری

توو نفروختی ولی من‌ فروختم اوضاع بازار خراب ۲۰۰.۳۰۰ تومن بالا پایین نبین

دیگه طبیعیه این رنج و زدن نرفت رو ۳۸ سنت که

محمد من بهت ایمان دارم ، حتی اگر تحلیلت کامل و یا درست اتفاق نیفته. با الخره تحلیله ، صد در صد قرار نیست اتفاق بیفته

پول خودته فقط با عقل خودت برو جلو

پر سود باشی

دوست من اصلاً خودتو ناراحت نکن .منم مثل شما یک ماه قبل چون چک داشتم رو13تومان با حرف دیگران فروختم وفرداش تا 17تومان رفت .ولی خوباز فرصت پیش اومد جبران کردم .شما هم نگران نباش وتا از کسی مطمئن نشدی به حرفش گوشنکن،آرزوی من سلامتی وسود زیا د برای شما و همه هم وطنان عزیزمه.

سلام آقای خالدیان گفتن 7400میادوبخرید من انجام دادم ولی متاسفانه مشکلی واسم پیش امد مجبورشدم بفر وشم لطفا کسی راهنمای میکنه توهین نکنید خودتون هم یاد بگیرید

1 لایک

خالدیان درست گفت منتها ی دفعه نمیره 20 بالا و پایین داره به احتمال زیاد دوج ظرف دو سه روز آینده تا مقطع 7700 به بالا و سپس تا 8100,الی 8350 میره آنگاه به 8100یا 8050 تومان بر میگرده در نوسان نزولی به 7700 بازگشت میکنه و آنجا نقطه سقوط به محدوده 6000 تومان و آغاز مسیر اصلی اصلاح خواهد بود

1 لایک

شما احتمالا دوست داری سود کنی .نمیتونی میندازی گردن اینو اون .خالدیان چکار کرده ..ما که از تحلیلاش استفاده کردیم

1 لایک