درخواست: تهیه 1 دلار bnb

برای اینکه کیشو اضافه بشه به مقدارا داریتون هیچ کاری نمیخات انجام بدید فقط فقط اونو تو کیف تراست نگهداری کنید و از مبلغ کل کیشو که دارید ی عکس بگیرید تا با چشمه خودتون ببینید که چطور هر ساعت به مقدارشون افزوده میشه
خوب نمیخات دیگه سکه بسوزونه این بسه زبان تو کل روز داره سکه میسوزونه همین ی گزینه رو شما بگیری برای افزایش قیمتش کافیه حالا نمیگم ۴ تا صفر کم کنه تو بازده ۶ تا ۱۲ ماه ولی ۲ تا صفرو کم خواهد کرد بدونه شک
شما برو ترید کن با همون میزان پول بهت قول میدم فقط ار ارزات کم میکنی نه زیاد تر حتی تو بازار سبز حالا که بازار قرمز هم هست
من به شخصه خیلی پول از دست دادم تو ترید خیلی منظورم ۵۰ هزار دلار به بالا هست تازه رسیدم به نقطه ایی که فهمیدم بهتر از هولد نیست اونم ارزای گلی مثله کیشو

ایرادی که داره اینه که زمانی که میخوای بفروشی ۰.۰۲اتریوم حدود یک میلیون و سیصد حق انتقال بدی تا بتونی بفروشی موقع خرید هم حدود۳۰۰دلار برمیداره و موقع فروش هم زمانی که بالا باشه حدود ۲۶هزاردلار من اومدم بفروشم دیدم ۷هزاردلار کارمزد میخواد ولی وقتی قیمت پایینه فکر میکنم بین۱۰۰تا۳۰۰دلار کم کنه (حدود دوماهه خریدم ۸۰میلیارد سود داده اونم رو سرمایه هزارودویست و پنجاه میلیاردتا ) بنظرم تراس ولت نیارید به صرفتون هست اون اوایل لیست نشده بود مجبور بودیم ولی کیشو عالیه ایشالا که همتون پرسود باشید