بابا همه سوال میکنند چیکار کنیم بفروشیم یا بخریم…اخه عزیزان اینجا که بورس ایران نیست دستوری باشه و یا فارکس که همه چیزش رو قاعده وفرمول باشه اینجا ارز دیجیتاله یهو یکشبه تو رو خوشبخت میکنه نه با ترید بلکه با هولد بخر بزار کنار بعد مدتی بیا و حالشو ببر نه اینکه بشینی پای سیستم و حرص بخوری مگر اینکه بخواهی نوسان بگیری که من توصیه نمیکنم برو بعد مدتی بیا انقدر بهت میده که رازیت کنه که هوس ترید نکنی حالا با این پیش زمینه دیگه باید بدونی چیکار باید بکنی …من تا بحال یه نفر رو پیدا نکردم که بعد چند ماه بیاد بگه من با هولد ضرر کردم من گشتم نبود تو نگرد ..نیست…
دادش خلاصه كردي. ارز يعني هولد اينجا ضعيف ها از بين ميرن
سلام دوست عزیز من میخام باگوشی شیائومی پوکوm3وارد بازار ارزدیجیتال بشم میتونم باگوشی بیتکوین استخراج کنم یان راهی هست یادم بدین
بورس ایران کجاش رو قواعده🤔رو قواعد بود که یکشبه بدون هیچ برنامه ای و هیچ تحلیل خواصی ریخت
خودت ترید نکردی روزی 500دلارحداقل پوزیشن میگرفتی به اکانت اسپاتتم نگاه نمیکردی گلم
۸۰ درصد نفراتی که همینجا هستن در ضرر هستن ، فکر کنم منظورت اینه کسیو پیدا نکردی سود کرده باشه در کل
من خودم تازه کارم اما کارشناس ها میگن هولد کردن زمان داره، قبل از ریزش بیت کوین همه هولدرهای بزرگ فروختن و الان هم بالای ۳۲۰۰۰ نمیخرن، یکی از هولدرها اوردر روی ۲۶۰۰۰ گذاشته که به این قیمت رسید بخره. خریدهاشون زمانیه که بیت کوین توی کف قیمت میاد، اگه بیت کوین تا ۱۰ روز دیگه ۴۲۰۰۰ رو بشکونه و تثبیت کنه میشه به روند صعودی دوباره امیدوار بود
عزیز من اصلا نگرفتی چی گفتم شما با همین قیمت ۳۶هم بخر برو شش ماه دیگه اگر یه پول درشت نگرفتی حرفت درست وای اگر دنبال بهانه و حرف این و اونی اصلا اشتباه امدی این مارکت بدرد نمیخوره مگر اینکه خیلی شما استاد باشی تا بفهمی کی فلانی میخواد توئیت کنه و کی شارپی میخواد بره بالا…ولی من چون چنین علمی ندارم تو این چند ساله اینکار رو کردم و شکر خدا پول خوبی هم گرفتم و فقط اخبار رو دنبال میکنم نه چارت رو هر چند مدت هم سیو سود میکنم .نه زیاد حریصم که بگم همه سودها مال من و نه انقدر بیخیال و پولدار که حواسم به پولم نباشه .من توصیه میکنم بعنوان کسی که چندین بار ریزش این بازار رو دیدم فعلا تا مدت ی بیخیال چارت بشید و مطمئن باشید پولتون تا چند ماه دیگه چند برابر میشه بدون اینکه الکی حرص بخورید .شما برو ببین چند تا از نهنگهای بزرگ تو این شرایط دست به کیفشون زدن اگر یک نمونه اوردی من حرف شما رو بالای سرم میزارم.حالا خود دانید اسم سایتم برات میزارمbitinfo charts در این سایت ادرس و دارایی اونها رو میزاره بدون ذکر نام …شما نگرد نیست ما گشتیم نبود .