سوال: اتفاقات پس از رشد بیت کوین

دوستایه عزیز چرا واقعا چرا میاید اینقدر منفی بازی میکنید دو جور کامنت خیلی زیاد شده یه نمونش اینه ک من میدم که جوابیس به نمونه دوم! دومیشم ک هعی بیاید بگید خالی میکننو کلاه برداریه بابا بیخیال شید آخه به شما چه ربطی داره ما که میایم یه شت کوین میخریم همه ریسکاشم میپذیریم دیگه دقیقا عین قمار یا یچیز گیرمون میاد یا تجربه میشه که در هر دو صورت سود کردیم ! و تعجب بیشترم از اون دسته از دوستانه که رو این توکن خیلی حساب باز کردن و فکر میکنن حتما باید سود بده بهشون اولن که من قبلا یه کامنت گذاشتم گفتم حداکثر سرمایه ای که میزارید ۲۰۰ دلار باشه البته واس دوستانی ک وضع مالیشون خوبه در غیر این صورت نهایتا ۲۰ دلارم جوابه باور کنید اگه بخواد سود بده با همون ۲۰ دلارم کلی شود کردید پس اینقدر طمعکار نباشید که بعدش بیای اینجا اعتراض کنید بگید شت کوینه فلانه بسانه . موفق پر شود باشید

دوست عزیز اینجا قمار خونه نیست . اینجا بازار ارز به روش دیجیتال می باشد که فلسه آن با قمار فرق دارد . دوستان اومدن اینجا سرمایه گذاری کنند . و صبر هم خواهند کرد که به سودی حلال برسند . هرکسی با تفکر قمار اومده اینجا اشتباه کرده برادر …:thinking::thinking::thinking::thinking::thinking:
اصلا یکی از دلایل رشد چند هزار درصدی کیشو در آینده خیلی نزدیک همین مسخره بازیاشه ۰۰۰

عزیزم من میگم کل زندگیت قماره حالا تو از فلسفه حرف بزن وقتی واس یچیزی میجنگی یعنی قمار کردی این ارز بجز تبلیغ هیچ پشتوانه ی قوی نداره هیچ هدف خاصی نداره بجز اینکه بگن ما میلیادر میشیم ولی چطورشو هیچکی نمیفهمه من نه میگم شت کوینه نه آینده داره توام بهتره کل سرمایتو نریزی به پایه این ارز

خدایی خسته نمیشید اینقدر تایپ می کنید:joy: من که نخوندم:tired_face::joy: