تحلیل بازار: شکست کانال و احتمال اصلاح

مراقب محدوده ی $ 42186 باشيد !
احتمال اصلاح روى اين ناحيه هست
هدف کلی و روند حرکت به سوی اين كاناله :
در صورت شكست اين كانال (هر عدد بین 42000 تا 42500) احتمال برگشت و اصلاح تا محدوده ى 39800 يا 40200 شدیدا وجود داره
در صورت عدم شكست مجدداً اصلاح تا محدوده اى كه گفتم (صبور باشید و با احتیاط ورود کنید) .
در صورت شكست و حركت بالاى $42500 عالى
(تائيد روند افزايشى و صعودی بودن بازار)
باز به صورت پله اى در نقطه مناسب ورود كنيد .

Long Live The King (Bit)

داداش من قبلا یه تحلیل ازت دیدم درباره شیبا . میخواستم 10 میلیون اون موقعه بخرم پستت رو دیدم دو دل شدم نخریدم . خدایش دمت گرم کارت درسته خریده بودم الان بدبخت بودم. شما چرا بیشتر تحلیل نمیراذی من از عکست شناختم . تلفن . سایتی ! کانالی داری بدی؟ دمت گرم

داداش من قبلا یه تحلیل ازت دیدم درباره شیبا . میخواستم 10 میلیون اون موقعه بخرم پستت رو دیدم دو دل شدم نخریدم . خدایش دمت گرم کارت درسته خریده بودم الان بدبخت بودم. شما چرا بیشتر تحلیل نمیراذی من از عکست شناختم . تلفن . سایتی ! کانالی داری بدی
؟ دمت گرم
ادمیت جان مادرت تایید کن شماره این بابا رو میخوام

داداش من قبلا یه تحلیل ازت دیدم درباره شیبا . میخواستم 10 میلیون اون موقعه بخرم پستت رو دیدم دو دل شدم نخریدم . خدایش دمت گرم کارت درسته خریده بودم الان بدبخت بودم. شما چرا بیشتر تحلیل نمیراذی من از عکست شناختم . تلفن . سایتی ! کانالی داری بدی؟ دمت گرم
ادمین بازار یه جور دهن ما رو آسفالت کرده تو یه جور ! تاییذ کن دیگه جون مادرت ببیته جواب بده خب