سلام دوستای شیبایی من.بچه ها شیبا هم مثه دوجه و خیلی بهتر از اونم هست،یادتونه چقدر مسخره میکردن دوج کوینو؟الان آرزوشونه که دوج کوینای دو سال پیششونو نمیفروختن،دو سال پیش من سیصد پنجاه هزارتا دوج خریدم تا الانم نفروختم نتیجشم دیدم و هولدرم،من خبر موثق میدم و با مدرک میگم که هولدرای شیبا از پونصد هزارتا رد شده میدونید یعنی چی؟یعنی مردم عاشق این ارز شدن.شیبا سواپ در راهه،توکن سوزی در راهه،پدیرش شیبا توی مک دونالد در راهه هزارتا خبر خوب در راهه.خیلیا میگن نه این ارز نیم دلار و یه دلارو نمیبینه و ارزشش از کل مارکت کپ بیت کوین بالاتر میره و اینا و دلیلای چرت میارن.ولی با توکن سوزیه بسیار قوی با علاقه ی مردم با هولدرای خوبش مثه کای گرین و هزاران ادم دیگه این ارز خیلی ارقام خوبی رو توی سه تا پنج سال اینده میبینه.این ارز هم صرافیشو اوکی میکنه و هم وایت پیپرشو و هم رودمپو چیزایه دیگشو ولی اگه قبل از اینا نخرید این ارزو از این خبرای خوب و سودا جا میمونید.ماها کلی سرمایه توی بورس از دست دادیم یه تومن و دو تومن پولی نیست برای ما.کل سرمایتونو نذارید و پخش کنید پولتونو توی چندتا بازار و چند تا ارز.
من فقط به عشق تک تک شماها این پیام یه کیلومتری رو دارم مینویسم وگرنه میتونستم چیزی نگم بهتون و بذارم حسرت بخورین ولی خودم با همین بازار به بهترین جاها دارم میرسم و از روی خیر خواهی میگم،اونقدری که پولشو نیاز ندارید شیبا بخرید نه کل سرمایتونو یهویی بدین شیبا.شیبا توکن سوزیه فوق العاده ای داره ولی با صبر اتفاق میوفته پله به پله.یه روزی میاد که دشمنا میخندن،روز خنده ی ماها هم نزدیکه.یادتون نره اصلا این حرفمو.
صبر سه تا پنج ساله با مدیریت سرمایه و ورود به موقع و گول مردمو نخوردن معجزه میکنه،تاریخ درحال تکراره نذارید کسایی که توی ۱۰۰ تومن دوج کوینتونو از دستتون در اوردن بازم از این کارا باهاتون بکنن.یادم نمیاد ارز خوبو فروخته باشم همش هولد کردم و صبر کردم و اضافه کردم کم کم و با مدیریت سرمایه،اخرشم نتیجشو دیدم.دوست دار همه ی مردم ایرانم.بماند به یادگاری.خرداد هزارو چهارصد،محمدرضاجاویدان.
داداش حرفت متینه ولی دوج هشت نه ساله که ارائه شده خواستی حالا نره بالا.یادمه تو سایت های کویین پت رایگان میشد استخراج کرد
دوست عزیز من واقعا تحسین میکنمفرمایشاتتون رو و واقعا خوشحال میشم انسانهایی مثل شمارو میبینم.اینکه خبرایی ک مبنی بر توکن سوزیو لیست شدن توفلان جاو…شنیدین آیا معتبربوده یا نه مشخص نیس.نکته اصلی اینه ک شمااگر انقدر قاطعید پس چرا میفرمایید کل سرمایه رو ندید ب شیبا؟اگه احتمال میدین ک ممکنه رشد نکنه پس قاطعانه نگید بروبخر.اگه واقعا آینده رو میبینید باید میگفتید همه سرمایه یا بیشترین درصدسرمایه رو بدیم ب این ارز.استدلالتون درمورد توکن سوزیو فلان درست هست و منطقی نگاه کنیم بایدم طوری ک میفرمایید باشه ولی تو خریدوفروش خصوصا این بازار آینده مشخص نیس امکان نداره بطور۱۰۰درصد نظرداد.شما قصدتون خیرخاهیه.ولی مطمئن باشین من باحرف شما بگیرمو میلیاردرشم هیچوقت اسمتونم ب زبون نمیارم چ برسه ب اینکه تشکر کنمو دعای خیر،ولی اگه ضررکنم کلی بدوبیرا میگم.ببخشیدسوتفاهم نشه،عذرمیخام.خودموعرض کردم ک غیبت نشه،قبول کنید ما انسانها همینیم.بنظرم بیخیال شیدتو همه زندگیتون ازین ک بخای خوبی کنی.نمیگم پاشونو بکش ن.ولی خب دستشم نگیر ک بدجور قدرنشناسیم.