سلام دوستان با۳میلیارد کیشو میشه امیدی به میلیاردر شدن داشت؟لطفا مسخره نکنید.توهین هم نکنید.ممنون که با احترام جواب میدین.
سلام شدنش که میشه ولی زمان بیشتری طول میکشه تا سود خوب بده
نه نمیشه چون صف منتظران میلیاردر شدن نزدیک به چند میلیون نفر شده همچین حجم پولی که همرو میلیاردر کنه تو مجموع بازار نیست حتی اگه هم باشه پنح درصد افراد فروش بزنن قیمت نصف میشه بقیه تمیتونن تو قیمت بالا بفروشن همینجور هرچی فروش بیشتر باشه حجم خالی میشه قیمت به حداقل میرسه البتع شانس هست منتها برای درصد خیلی کمی که اون درصد من و شما نیستیم خبره های کار با تمام امکانات و تحلیل منتظر قاپیدن و نوسان گیری های میلیاردین
سلام خواهر عزیز امیدوارم حال دلتون خوب باشه.شما الان میلیادر هستید چون یه قدم رو به جلو برداشتید که خیلی ها اینکارو نکردن،اصلا مهم نیست پولی که گذاشتید کم هست یا زیاد،۳ میلیارد کیشو دارید یا ۳۰ میلیارد مهم سرمایه گزاری هست که شما انجامش دادید و مطمئن مطمئن مطمئن باشیدکه پاداش کاری که کردید رو میبینید فقط صبور باشید و از کاری که کردید لذت ببرید حتی اگه خدایی نکرده ۳ میلیارد کیشوتون از بین رفت.شک نکنید در سال های آینده پول کاغذی محبوبیت خودش رو از دست خواهد داد و دنیا به سمت ارزهای دیجیتال خواهد رفت که الان در بسیاری از نقاط دنیا همین کار رو دارن عملیاتی میکنن.فقط سعی کنید همه ی سرمایتونو روی یه ارز سرمایه گزاری نکنید و انواع ارزها رو با تحقیق و پرس و جو بخرید و نگهدارید.شک نکنید یک روز شما میلیادر بی دردسر خواهید بود.با ارزوی سلامتی،دلخوشی و ثروت بینهایت برای تک تک مردم جهان
میشه صد در صد هم میشه اما ممکنه طول بکشه چندسال. اما اگه بالای ۵۰ میلیارد واحد ازش داشته باشی شانست خیلی بیشتره. من خودم ۱۲۰ میلیارد واحد ازش دارم
هیچکس از اینده توکن و ارز خبر نداره.
هر کس هم امید وا۶ی بهتون بده یا نا امیدتون کنه از حماقت و جهالتشه.
ولی تجربه نشون داده با انتخاب درست مثل همین توکن ((البته به عقیده بنده))صبر زیاد که واقعا هم سخته اینده خوبیو درین بازار برای صاحبانش رقم میزنه.
این جواب کاملا صادقانه و بدور از رویاپردازی
باید حجم خریدتونو ببرین بالاتر. کیشو باید بشه حدود یک تک تومن تا شما میلیاردر بشین ک کار سختیه و فعلا شدنی نیس مگه با توکن سوزی خیلی زیاد.
بستگی داره به چه قیمتی برسه و چقدر زمان ببره
توکلت به خدا باشه نه دوستان انشالله که پرسود باشی
اونیکه میخنده به دیگری،خودش سرتاپا مسخره و خنده است،پلن بلندمدت ۳تا۵سال.بعدش رسما عزای این مسخره های مردم فریبه
اره به شرطی که صبر کنی یه کوچولو زیاد
اره اما باید صبور باشی
دوست عزیز قرار نیست همه تو اولین پامپ بفروشن خیلیا هستن استاپ لاس ۵۰ سنت و یا یک دلار بستن
خودمن حدود ۱۵میلیارد واحد دارم روی ۴۰ دلار بستم
یجوری میگید پاداش کاری که کردی و میگیری ،انگار نصف توکنهای کیشو رو سوزوندی و خرج مدرسه و ساخت بیمارستان تو سیستان بلوچستان کردی!!!یه ارز شت خریدیم با حداقل سرمایه ،یا میگیره یا صفر میشه ،،غیر از اینه؟
به این زودیا میلیاردر نه ولی حتما میلیونر میشی،به فضل الهی
سلام اره عزیزمن خودم 3ملیارد دارم هولد کردم به حرف هیچکس گوش نده که این ارز خوب نیست این برادر شیبا و دوج هست بزارش اصلا بهش نگاه نکن خواستی بیا تلگرام باهم نگاه کنیم
سلام امید داشته باش توی این بازار هر چیزی. امکان داره به شرط اینکه صبور باشی
ده سال پیش در عرض یکساعت بیتکوین از 16 دلار رسید به 10 سنت
خیلی ها ناامید شدن و فروختن
بنظرت اونها باورشون میشد همون 10 سنت به نزدیک 70،000 دلار برسه؟؟
نگهدار و اصلا شک به دلت راه نده
ادمین هیچکدوم از پیام هام رو چرا نمیذاری؟
اگر پولی بود جوکم قبول میکردیا
ممنون از انرژی مثبت تون🌹
چرانشه من کسایی رو میشناسم روی شیبا با کمترازاین ملیاردر شدن