خدمت دوستان عرض کنم
قبل از هرچیز لطفا مراقب سرمایه ها تون باشید،
متاسفانه این روزها برخی افرادناآگاه وبدون دانش کافی وعدم تحلیل وشناخت اصولی بازار شایعه بزرگی راه انداختن و میگن شیبا تاچندماه آینده بدون توکن سوزی به مبلغ 0.005$ یعنی به مبلغ 100 تومن میرسه!
لطفا به این حرفهای بی پایه واساس توجه نکنید، آموزش ببینید وبازار روخوب بشناسیدوتحلیل کنیدبعد سرمایه گذاری کنید،
بنده جدااز خوب یا بد بودن توکن شیبابدون تعصب نظر خودم رو درمورد این شایعه عرض میکنم،
ما در بازار چیزی داریم بنام مارکت گپ وهرارزی مارکت گپ خودش رو داره یعنی ارزش کل بازار اون ارز.
(مارکت گپ یعنی قیمت هریک واحد ارز ضربدر کل عرضه اون ارز مساوی بامارکت گپ ارز یعنی ارزش کل بازار اون ارز )
توجه داشته باشید که به گفته برخی اگه شیبا بااین تعدادزیاد توکن یعنی 1.000.000.000.000.000 واحدو بدون توکن سوزی به صدتومن برسه، که امکانش درحد صفره.
ارزش کل بازارش بیست برابر بیت کوین میشه!!
وقطعا همه مامیدونیم که این شدنی نیست،
حدااقل تازمانی که بیت کوین روی این قیمت قرارداره،
چون شیبا یه شت کوینه نه بنیادی داره نه توسعه ایی،
بله احتمال داره که شیبا بازم رشد کنه ولی به اندازه معقول چون شیا رشدش روکرده و دامیننس شیبا همینطورداره میادپایین،
قطعا اگه یادتون باشه چندوقت پیش وقتی شیبا دراوج قیمت خودش یعنی به مبلغ 0.000019$ رسید،یعنی به مبلغ نیم تومن، رتبه یازدهم بازار روبه خودش اختصاص داد،
حالا حساب کنیداگه شیبابدون توکن سوزی هرواحدش به مبلغ
$0.005 یعنی 100 تومن برسه اونم بااین تعدادارزشش چندین برابر بیت کوین میشه،
پس قطعا یااین تعداد توکن نه تنهابه مبلغ صدتومن نمیرسه بلکه به ده تومن هم نمیرسه،مگراینکه توکن سوزی کنه اونم باحجم خیلی خیلی زیاد.
امیدوارم همگی پرسود باشید.
دوست عزیز میشه توضیح بدین که توکن سوزی به چه صورت انجام میشه؟!
بیا برو بابا با این تحلیلت وب دلار برو ببین چه سود کلانی داده
بکشید بیرون از تحلیل راه داره؟