نات کوین و پتانسیل‌های خیره‌کننده آن

نات کوین باعث شگفتی جهانیان خواهد شد.

3 لایک‌کرده

سلام مهردارز ، منکه اینو از صد سال پیش میدونم

3 لایک‌کرده

دارم شوخی میکنم ، نرید نات کوین بخرید ، ولی تون آینده خوبی باید داشته باشه

2 لایک‌کرده

دونالد ترامپ به فدرال رزرو ۱۲۰ روز فرصت داد تا دسترسی پرداخت به شرکت‌های کریپتو را فراهم کند

دستور ترامپ، قوانین فین‌تک را تسهیل می‌کند و دسترسی به پرداخت‌های فدرال رزرو را برای شرکت‌های کریپتو فراهم می‌کند.

شش نهاد نظارتی فدرال باید موانع موجود بر سر راه اساسنامه بانک‌های فین‌تک را ظرف ۹۰ روز بررسی کنند.

فدرال رزرو ۱۲۰ روز فرصت دارد تا دسترسی شرکت‌های غیربانکی به پرداخت مستقیم را ارزیابی کند.

امضا کرد که به نهادهای نظارتی مالی فدرال دستور می‌داد قوانین مربوط به شرکت‌های فین‌تک را ساده‌سازی کنند و از فدرال رزرو خواست تا دسترسی گسترده‌تر شرکت‌های کریپتو و سایر بازیگران غیربانکی به سیستم پرداخت را بررسی کند.

این دستور، مقررات بیش از حد دست و پاگیر را به عنوان مانعی مطرح می‌کند که به نفع بانک‌های فعلی و به ضرر تازه‌واردان است و مهلت‌های ۹۰ روزه و ۱۸۰ روزه را برای تنظیم‌کنندگان جهت شناسایی و اقدام در مورد تغییرات تعیین می‌کند.

ساده‌سازی قوانین فدرال برای شرکت‌های فین‌تک

شش نهاد ناظر مالی فدرال باید این بررسی را انجام دهند. این نهادها شامل کمیسیون بورس و اوراق بهادار ( SEC) ، کمیسیون معاملات آتی کالا (CFTC) و دفتر حمایت مالی از مصرف‌کننده می‌شوند. FDIC، OCC و اداره ملی اتحادیه‌های اعتباری نیز این فهرست را تکمیل می‌کنند.

منبع beincrypto

1 لایک

من که از نات کوین خیری ندیدم :pensive_face:

خرید بزن امسال خوب میشه سود ازش گرفت.

به امید خدا پول بیاد دستم چشم

1 لایک

وام بگیر نوشته باید حداقل بیست کاراکتر داشته باشد

1 لایک

نات کوین را من تابحال پیشنهاد نکردم ولی تون کوین را نمیشه انگار کرد ، فعلاً که ورود کردن خطر داره ، مگر اینکه فیوچرز کار باشید بتونید در این وضعیت سود بگیرید اونم در کمترین زمان و پوزیشن بازِ امروز را برای فردا نگذارید و در همان روز تکلیفش را روشن کنید

هعی:smiling_face_with_tear: من قرض کردم خرید زدم