ارزیابی دلار (US Dollar) و هدف

من مثل این تبلیغات چی ها نیستم که هی میان پست میذارن شیبا بخرین نمیدونم کیشو بخرین و از این حرفها
من متیک بازم و متیک باز خواهم بود دیروز خیلی دوستانه گفتم نهنگها فعلا و اجالتا از متیک رفتن دو سه روز دیگه بر میگردن و حتی گفتم کجا رفتن هر کس دوس داره بیاد اما دیسلایک خوردم مهم نیست من هم پشت سر نهنگها رفتم موج سواری در چیلیز برین نگاه کنین سی درصد سرمایه تا الآن اضافه کردم و قطعا موقع برگشتن نهنگها به متیک من هم از ماموریتم بر میگردم سیگنال دادن مگر شاخ و دم داره؟

تشکر فقط زودتر بگو

دمت گرم‌ تنها کسی که واقعیتها را میگید . لطفا بازهم ادامه بدین. سپاس

کارت درسته داداش

خوب استاد دلیل اینکه نهنگها رفتن رو هم بگو ، دو روز پیش یه صرافی بزرگ اعلام کرد که چیلیز و شیبا و دات رو امروز چهارشنبه لیست میکنه به هاطر همین این ارزها امروز دارن پرواز میکنن و چند ساعت دیگه برمیگردن پایین

سلام ،میخواستم بدونم به نظرتون رو چه قیمتی ورود کنم؟

چند بار راستی ازمایی کردم اوکی بود انشالله با پیشنهاداتون همراه خواهم بود

من به موقع گفتم اول پامپ چیلیز بود که اعلام کردم نهنگها دنبال اخبارن و بعد از اخبار کوین بیس بیشترین پامپ روی چیلیز بود چون از شیبا و اون یکی بهتره برای ورود به متیک بین ۱.۵۰ تا ۱.۵۵ خوبه

اینده ی ۱ الی ۲ سال متیک رو درخشان میبینید؟ به نظرتون چه رقمی رو تاچ میکنه ؟ و اینکه نظرتون درخصوص ada

سلام داداش
میشه یه راهنمایی کنی دمت گرم
میخاستم ببینم بفروشم یا بخرم
چون ۱/۴۰ خرید زدم
الان بفروشم اومد پایین بخرم

آینده همه ی ارزها درخشانه اما Ada علیرغم تبلیغ زیادش فکر نمیکنم خیلی رشد کنه نهایتا سه یا پنج دلار میشه چون یه ایراد بزرگ داره و اون اینه که ۴۵ میلیارد سکه داره و این خیلی زیاده متیک هم تا ده پونزده دلار خوب میره بالا اما برای رشدهای چندصد برابری دنبال ارزهای جدید با تعداد سکه های کم باشین اصلا طرف شیبا و ارزهایی که میلیاردها سکه دارن نرین

اگر هولدری الان ورود کن اگر تریدری باید آموزش کامل دیده باشی پس تریدر نیستی و الان ورود کن و از بالا پایین بازار هم هیجانی نشو ایشالا سود میبری