کاش یه شب قلب بی صحاب بگیره و از این زندگی راحت بشم بخدا من مستاجرم یعنی میخواستم امشب پول اضاف اجاره خونه جور کنم ولی همون چیزی هم که داشتم از دست دادم دعا کنید ادمای بدبخت بمیرن و دیگه ایقد قلب درد نگیرن هرشب دق کردم خدا
دوست عزیز انشاله سلامت باشی و زندگی به سامان شود و مرگ و رو سیاهی برای کسانی که زندگی بر مردم ایران را تنگ کردند
فدای سرت ما هم همینجور دپرسیم
خدا بزرگه انشاالله با هولد کردنش پر سود بشی خانه بخری
خداهیچوقت دیر نمیکنه بزرگوار،از رحمت خدا غافل و ناامیدنشین،الهی مشکلتون حل بشه به حق اقا امیرالمومنین🤲
امیدت واز دست نده خدا بزرگه🙏
داداش گلم بعد هر سختی یک راحتی هست ، هرچی سخت تر باشه بعدش راحت تره، پس امیدوار باش
عزیزم امید داشته باش درست میشه هرچند که ورود ۹۰ درصد از ما به این بازار اشتباه بوده
گفتن این حرفا اینجا چه فایده ایی داره هرکس به سهم خودش اینجا ضرر کرده روز اول باید اینکارو نمیکردی حالا که شده پس بیخود گدایی محبت توجه نکن بفکر فردات باش منم مثل تو ضرر کردم بخدا قسم ۴۰۰ میلیون ولی به درک کاری ازم برنمیاد جز صبر
خدابزرگه همه توضرریم
با دعا درست نمیشه .ولی من دعا میکنم
اینجا بازار ه و بالا و پایین داره.
نجات جامعه از فقر و گرفتاری و فراهم کردن شرایط مناسب زندگی وظیفه حکومت هست.
جامعه باید راه را پیدا کند
سلام نگران نباش به امید خدا به زودی زود درست میشه و قلب نازنین شما هم شاد میشه فقط بخدا توکل کن که همه ی امور دست خودشه
انشالله درست میشه، و مشکل شما هم حل میشه.
سلام چرا تو سقف قيمت خريد ميزني و فكر ميكني يه شب قيمت بالا ميره از ٣٢ هزار اومده رو ٤٠ هزار خوب طبيعي چند روز براي تثبيت قيمت تا ٣٦ هزار و ٣٥ هزار پايين بيات و اگر قرار به افزايش باشه بتونه تو ٣٠ درصد افزايش پيدا كنه لطفا با درك بازار خريد فروش كن ان شاالله مشكلت حل بشه و خدا بركت بده بهت صبور باش
بر باعث و بانیش لعنت
داداش گلم نمیدونم چی بگم تا از نگرانی و دلشوره ات کم کنه عمیقا برات اگر قابل باشم دعا میکنم ، من هم چند سال چنین حالی داشتم اما الان به لطف خدا شرایط ام تغییر کرده ، باور کن اگر چند تا اقتصاد دان برام برنامه ریزی میکردن نمیتونستن چنین نتیجه ای بگیرن که من از وسط منجلاب ورشکستگی بیام بیرون اما برای خدا کاری نداره، از خدا میخوام دست به خاک بزنی طلا بشه باور کن باور کن میشه،
داداش فقط یه مقدار بخر و صبر داشته باش.باور من معجزه میشه فقط صبر صبر
یه مدت فکرکن نیست اصلا انشالا معجزه رو میبینی
داداش نگران نباش فقط صبر کن درس میشه
تو دارایی که داشتی 400تومن ضرر کردی اون شاید داروندارش 40ملیونم نباشه اقایه عشششششششششق پول تو همیشه اینجوری تو ذوغی ملوس
ببین چی بهت میگم برو دورهای عباس منشو بگیر گوش بده خیالت راحت