احتمال شکست مقاومت ۸۲ هزار دلاری بیت‌کوین

:double_exclamation_mark:بعد از خبر توافق احتمالی ایران و آمریکا، بیت‌کوین به کانال 77 هزار دلار برگشت.

:white_check_mark: به دنبال اون، فاندینگ‌ریت بیت‌کوین و اتریوم، هر دو مثبت شدن و فشار خرید تو بازار فیوچرز بالا رفت.

:japanese_symbol_for_beginner:اگه این خبر تأیید بشه، بیت‌کوین می‌تونه به بالای 80 هزار دلار بره و حتی سد محکم 82 هزار دلار رو هم بشکنه.

:no_entry:اما اون طرف قضیه اگه به هر دلیل مذاکرات لغو بشه،بیت‌کوین، همون پامپ رو می‌تونه شدو کنه. پس بهتره تا تأیید رسمی اون که تا آخر امروز باشه، صبر کنیم.

1 لایک

مرسی از تحلیل خوب شما :folded_hands:t3:

2 لایک‌کرده

با درود و احترام داود خان.

سپاس غز محبت و همراهی شما:folded_hands:t3::rose:

1 لایک

بیت کوین خیلی زودتر از آنچه که اهل ترس میبینن 98000را شکسته و پیش یه سوی تارگت 185000

2 لایک‌کرده

تحلیلی دارید در این مورد ؟!

1 لایک

بله ته پنج ساعت دیگه نمیزارند آپلود بسه

1 لایک

با درود و احترام.

سپاس از اشتراک‌گذاری نظرتون. گرچه با شما همسو نیستم؛ اما برای نظرتون احترام خاص قائلم.

دلیلش رو عرض می‌کنم :backhand_index_pointing_down:t3:

1 لایک

با درود و احترام مجدد.

لطفاً بفرمایید این چطور «بازار صعودیست!؟» که پروژه‌های بزرگش، بر خلاف دوره‌های پیشین، بجای رشد و زدن سقف‌های بالاتر، نسبت به ریزش ماه‌های ژانویه و فوریه، سقف و کف‌های پایین‌تری زده میشه:exclamation_question_mark::double_exclamation_mark:

دوست من، پاسخ به این پرسش، خیلی از صحبت‌ها رو روشن و هویدا می‌کنه.

2 لایک‌کرده

ما در مورد بیت کوین صحبت کردیم نه آلت کوین ها بله الت کوین ها کف ترین حالت ممکن را تجربه کردند زمانی که بیت کوین دو سقف پست سر هم زد

1 لایک

با درود مجدد.

اوکی…

بیت نهایت مبلغی که اگر، اگر ببینه ۸۵هزار دلاره؛ اونم بخاطر نقدینگی‌هاییه که در اون حوالی وجود داره، که بعد از این آخرین بالایی که بزنه، ریزشی میشه و تا حوالی ۵۰~۵۳ هزار دلار نزولی میشه.

اینم صحبت من، بماند به یادگار.

1 لایک